Zondagskindgeluk
26 augustus 2021 
1 min. leestijd

Zondagskindgeluk

Op de mat lag de post en daarin zat een envelop. 

Eentje die je als armlastige student meestal negeert, want op het afschrift in die envelop stond je saldo. En je wist allang, dasniebest. 

De maand hield het meestal gewoon een week langer vol dan de stufi.

Die dag keek ik toch. Deze keer stond er iets heel anders.

Er stond: "Gefeliciteerd met uw prijs." En daarna een bedrag met een paar nullen.

En ik moest denken aan al de keren dat mijn paps en mams me een zondagskind noemde, omdat ik altijd zoveel mazzel had. 

Waarna ik toch zeker 72 uur onafgebroken non-stop partiepoepend de klok rond nadacht over wat ik allemaal met het geld ging doen. 

En ik vrees dat ik het toen uiteindelijk minstens drie keer heb uitgegeven. Niet per se aan nuttige dingen die heel goed waren voor mijn toekomst of zo. 

Misschien heb jij ook wel eens zo'n mazzelmoment gehad, maar de kans daarop is best klein. Ik heb het even voor je opgezocht, om precies te zijn een kans van 1 op ruim 11.075. 

En dat is niet eerlijk, want het is deze week mazzelweek en dat betekent dat iedereen nu mazzel heeft. Of je nu een geluksvogel bent of een Jannie Ongeluk.

Je krijgt namelijk deze hele week 50 procent korting op alles, als je tenminste de speciale code mazzel50 gebruikt. Je krijg bijvoorbeeld:

Met de code mazzel50 krijg je tot en met aanstaande vrijdag 18:00 uur 50 procent korting op ALLES. Wees er dus op tijd bij, want vrijdag om 18:00 uur precies is je mazzelweek voorbij.