Wil je me helpen?
04 november 2022 
1 min. leestijd

Wil je me helpen?

Geloof het of niet, maar dit is mijn 500-ste HRM-tertainment.

Nu zijn er mensen, ik noem geen namen, maar Jan Hultink mailde me ooit iets bij de 100-ste HRM-tertainment wat ik niet ben vergeten. 

Hij schreef toen, dat als ik bij de 500-ste was aangekomen, ik mijn schrijfsels maar eens moest bundelen in een boekje, zodat hij dat kon kopen voor een regenachtige dag of zo.

Nou Jan, toeval of niet, maar vorige week verscheen mijn nieuwe boek 'HR met ballen'. 

 En sinds vanmorgen staat mijn boek op nummer 2 in de management boek Top 100. 

Nummer 2!! OMG. Daar ben ik echt zo waanzinnig fier op. En blij en gelukkig en nog wat andere achtbaanachtige-emoties.

Want het is veel meer dan ik durfde te dromen toen ik ooit begon met het schrijven.

Maar - en dat is het dingetje met dromen en ze realiseren - nu ik eenmaal op twee sta denk ik: zou de nummer 1 positie er misschien ook nog inzitten? 

En daarom een hele brutale vraag aan jou vandaag: wil je me helpen?

Want heb jij, net als Jan, weleens gedacht dat je op enig moment wel een boek van me zou willen lezen? Of zoek je nog een echt leuk cadeau voor een vriend, vriendin, collega of zakelijke relatie? Dan is vandaag het moment om in actie te komen.

Als je vandaag mijn boek bestelt, lukt het me misschien ook nog om op die eerste plek te komen. Dan heb je niet alleen een man van zekere leeftijd zielsgelukkig gemaakt, maar heb je ook - zo zeg ik heel bescheiden - het gaafste boek over HR in handen dat je ooit zult lezen.

Een boek waarmee je 9 succesformules krijgt waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal. 

Of zoals Petra Wijnvliet me begin deze week mailde: "Vanaf de eerste letter in jouw boek ben ik geboeid. Een heerlijk omschreven stijl en niet te ingewikkeld of gecompliceerde taaie stof. Ik ben echt zeer enthousiast!"

Als je het boek vandaag bestelt, maak je ook nog kans op een van de vijf door mij persoonlijk gesigneerde limited editions, inclusief de ultieme HR-survival kit.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen 

Ps. Bestel het boek vandaag, want alleen dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.