Wat voor geheim zit er in jouw onderbroek?
08 december 2022 
2 min. leestijd

Wat voor geheim zit er in jouw onderbroek?

Ik heb maar weinig met voetbal en toch heb ik deze week gefascineerd naar voetbal zitten kijken.

Nu ja, vooral naar de warming up van een bepaalde wedstrijd dan. En dan niet een kéér, maar zeker tien keer keek ik naar - volgens sommigen - voetbalGott Ronaldo.

Je weet wel, dat is die ijdeltuit die in een interview met een plaatselijk Engels roddelkrantje zijn oude club Manchester United ervan betichtte dat het alleen nog maar om marketing en geld verdienen ging. En daarom de relatie onherstelbaar beschadigde zoals dat heet.

Gelukkig vond hij snel een nieuwe club en doet daar een stapje terug, want bij zijn nieuwe club gaat hij maar een schamele 152,21 per minuut verdienen. Ja, ook als hij slaapt en ook als hij vrij is. En dus ook als hij met zijn geheim speelt.

Want ik ben er dus achtergekomen dat Ronaldo een nogal klein uitgevallen geheim in zijn onderbroek heeft. En niet zomaar een, maar een die ook vast al ruim uitgemeten is in de roddelpers en op TokTok

En zijn geheim zit niet alleen in zijn onderbroek, maar is ook meer dan een beetje ranzig. 

Maar dat geheim, dat zo diep in de Günterhose van Ronaldo verstopt zit, was dus wel gewoon pontificaal open en bloot zichtbaar op de televisie. Want geloof het of niet, maar ons Christiano zat voor de camera's gewoon een minuutje lang lekker te graven in zijn strakke heupslip.

Zijn hand graaide van rechts naar links en ging zelfs een paar keer flink naar onderen. Werd daar nu iets rechtgelegd? Zat het elastiek misschien dubbel? 

En wat deed de regie?

Er werd niet weggezapt, er werd geen reclameblok gestart, er kwam geen zwart balkje in beeld, en nee - slechte grap - er kwam ook geen woedende meute van de tribunes af om deze zondaar, die in het openbaar zijn geslagende delen aan het betasten was, eens even lekker te stenigen. 

Nee, in plaats daarvan werd er ingezoomd. Precies op de onderboksem van Ronaldo. 

En ik zeg eerlijk, ik snap waarom. Want na een minuutje graaien, vindt Ronaldo eindelijk wat hij zoekt.

Nee grapjas, dus niet zijn nogal klein uitgevallen pielemans die zich verstopt had in een klein hoekje, maar een dropje.

Een wat? Een dropje ja. 

En dat dropje, waar hij dus echt flink naar heeft zitten graaien, en wat vast niet helemaal fris meer is, of waar - gadverrr - misschien wel een publiekelijke haar op zit, stopt hij daarna totaal ongegeneerd in zijn mond.

En ik dacht van alles. Is hij nu stiekem doping aan het nemen? Is dit nu de reden waarom hij zo lekker kan voetballen? Was dit de spreekwoordelijke wonderslof van Christiano? 

Dus als hij het dropje niet gevonden had, zou hij dan niet kunnen voetballen?

Of is dit nu wat teveel geld met een mens doet? Is Ro uiteindelijk ook maar gewoon een mens van vleesch en bloed, met zijn eigenste eigenaardigheid?

Nu ja, mocht je weleens willen weten wat er zich allemaal afspeelt in de donkere wereld van Christiano Ronaldo. 

>> Dit is de link om het allemaal eens rustig zelf te beoordelen.