Wat doe jij als baas een illegale opname van je ex krijgt?
08 april 2021 
1 min. leestijd

Wat doe jij als baas een illegale opname van je ex krijgt?

Er zijn van die dagen dat je ’s ochtends niet zo lekker opstaat. Dat je liever de dekens nog drie keer over je heentrekt en weer het donker geduisterte induikt.

Dat je die wekker met allemaal schattige vogelgeluidjes het raam uit wil tieften, richting die echte voegels in de buitenlucht, die al vanaf half vijf denken dat het overdag is of zo.

Dat je je teen stoot tegen de deurpost en dat je eerste woord van de dag wel met een Gee begint maar geen goedemorgen is.

Op zo’n dag lees ik meestal even een paar minuten FmL, een plek waar mensen schrijven over hun leven en waar nogal veel ergere dingen gebeuren dan Bobmans die zijn teen stoot.

Bijvoorbeeld de dame die door haar baas op het matteke werd geroepen. Waar hij triomfantelijk een opname van een jaar geleden afspeelde. Die opname had haar baas blijkbaar gekregen van haar ex-vriend, en daarin riep ze iets als:

If I still work in that froggin place next year, I will hang myself.”

Tja, red je daar maar eens uit…

In jouw organisatie heb je vast ook eens iets raars meegemaakt.

Dit soort situaties bezweren is vast niet jouw lievelings HR-taak. Net zo min als mensen ontslaan, de hele dag excel lijstjes invullen of een manager die elke dag drie spoedklussen heeft.

Toch is dit wel zo’n beetje wat veel HR-professionals elke dag weer overkomt. Vaak ben je de hele dag de volgende crisis aan het managen en voordat je het weet, is je dag voorbij en plof je uitgeput op de bank.

Terwijl dat gewoon echt anders kan. Want aan een crisis kun je misschien niet zo heel veel doen, maar één ding kun je wel. En dat is je er goed op voorbereiden.

En dat is precies waar de online mini-training over ‘HR crisismanagement zonder klotsoksels’ over gaat.

Als je die training volgt, dan weet je voortaan wat je moet doen bij jouw volgende HR-crisis. Of dat nu een ingrijpende ontslagronde door corona is, of je manager die weer eens als een oermans tekeer gaat.

Volg je de mini-training van 19 april a.s., dan vertellen we je:

  • Hoe jij elke HR-crisis als een ware zen-master kunt weerstaan, zonder dat je nog last hebt van klotsoksels of gierende hyperventilatie.
  • Drie simpele dingen die je nu al kunt doen, zodat je helemaal voorbereid bent op de volgende HR-crisis, zelfs als je nog geen enkel idee hebt wat die crisis zal zijn.
  • Hoe je voorkomt dat je in blinde paniek de verkeerde besluiten neemt, waardoor jouw organisatie als een lemming het ravijn instort.
  • Wat het eerste en het laatste is wat je moet doen als een HR-crisis zich aandient en waarom bijna niemand dat doet.
  • En nog veel meer

Meedoen aan deze gratis mini-training van 19 april a.s. ? Schrijf je dan in via de link hieronder.

https://hrnavigator.nl/gratis-mini-training