Waarom Quentin Tarantino geen blootfilms kijkt
HRM-tertainment
Marketing HRNav
HRM-tertainment
03/02/2022
2 min
0

Waarom Quentin Tarantino geen blootfilms kijkt

03/02/2022
2 min
0

Quentin Tarantino, kortweg Q voor zijn familie, deed als jochie weinig anders dan voor de buis hangen, hij keek niet alleen duizenden films, maar ook Kungfu, zijn favoriete serie. 

En als zijn moeder Connie uitging, was ze te gierig voor een babysitter, daarom nam ze Q gewoon mee, ook naar films vol gepatsboem en vuk joes.

Met zijn derde stiefvader ging hij zelfs elke vrijdag om 3, 6, 8 en 12 uur naar de film.

Ook al had Quentin een IQ van tegen de 160, toch ging hij rond zijn 16e van school af en schreef aan de lopende band filmscripts, waarbij er geen zin was zonder spelfouten.

Zijn eerste baantje was - hoe kan het ook bijna anders - in een bioscoop. 

Die had de illustere naam The Pussycat Theatre en was - precies - een Purno bioscoop. 

Maar in plaats van ook dit genre op te nemen in zijn toekomstig arsenaal, walgde hij van wat hij zag en ging met zijn rug obstinaat naar het witte doek zitten. Dat was geen film.

Of je de films van Quentin Tarantino nou goed vindt of niet, ik weet zeker dat je ooit met verbazing naar Pulp Fiction hebt gekeken. Of anders wel naar een van zijn andere films. 

Het lijkt wel alsof hij, al die duizenden films die hij heeft gezien, door de blender heeft gegooid en daar dan een volledig nieuw genre van heeft gemaakt. Het Tarantino-genre.

De afgelopen jaren spraken Marco en ik met zo'n beetje iedereen met een beetje verstand van een heel ander genre, namelijk het verzekeringsgenre. We spraken met bijna alle verzekeraars, tientallen tussenpersonen en volmachtkantoren. 

En elke keer na zo'n gesprek, vaak ook al tijdens zo'n gesprek, verzuchtte ik dat ik er niets van begreep.

Want hoe kan het dat een verzekeringsadviseur vaak al weet welke verzekeraar hij je gaat voorstellen, nog voor hij maar één vraag aan je gesteld heeft? Dus nog voor hij iets van jouw organisatie weet?

Sommige tussenpersonen werken altijd met dezelfde verzekeraar en vergelijken nooit de andere aanbiedingen voor je. Terwijl ze wel verplicht zijn je onafhankelijk advies te geven. Na twee jaar snap ik nog steeds niet hoe het zit. 

Want dat is net alsof je een reisagent bent die, nog voordat je iets hebt gezegd over je reisdoel, met een offerte van een zuiphotel in Chersonissos op de proppen komt.

Maar het is nog erger, want zelfs de meest geavanceerde software in de markt laat je eerst een keuze maken uit de verzekering die je wilt aanbieden. 

Dus de software laat je al een verzekeraar kiezen nog voordat je ook maar één vraag aan de klant hebt gesteld over wat nu precies zijn wensen zijn.

En dat vind ik niet alleen vreemd, maar ook onacceptabel, want hoe kan ik jou nu een goed advies geven als ik je nog niet ken?

Daarom lanceren wij iets nieuws. Iets waarmee we het verzekeringsgenre opnieuw willen vormgeven. 

Want sinds kort kun je via HR Navigator ook de beste verzuimverzekering vinden. Waarbij we als enige in de markt je de keuze bieden uit álle verzekeraars.

Heb je nu geen verzuimverzekering, maar wil je dat wel graag vandaag nog geregeld hebben? En vind je het belangrijk dat we wel eerst snappen hoe jouw bedrijf in elkaar zit voordat we met een offerte komen? Dan ben je dus op de goede plek.

Maar ook als je huidige verzekeraar zonder gene voor het zoveelste jaar op rij de premie met tientallen procenten heeft laten stijgen en je daar helemaal klaar mee bent, hebben we een oplossing voor je. 

Ons aanbod is simpel

  • We vergelijken als enige in de markt alle verzuimverzekeringen
  • Je kunt tot wel 40% kunt besparen op de premie 
  • Je krijgt altijd eerst persoonlijk advies t.w.v. 750 euro
  • Je krijgt toegang tot de beste servicedesk in verzekeringsland

Wel een waarschuwing vooraf, want de deur is alleen geopend voor serieuze klanten, dus niet voor de gelukszoekers, twijfelkipjes en spijtoptanten.

Heb je een serieuze vraag en zoek je op korte termijn de beste verzuimverzekering, die volledig is gechiptuned op jouw organisatie, dan is het nú tijd om te gaan klikken. 

>>> Bekijk de speciale pagina over verzuimverzekeringen

Reacties
Categorieën