Waarom mijn vriendin foto's van me maakte in strakke rode zwemboksem
07 december 2020 
3 min. leestijd

Waarom mijn vriendin foto's van me maakte in strakke rode zwemboksem

Er was een tijd dat ik me 4 keer per week naar de sportschool sleepte.

Zeg maar zo rond de tijd dat mijn vriendin – vraag me niet waarom – nog foto’s in felrode strakke zwemboksem van me maakte, zonder mien kop derop.

Op die sportschool hingen foto’s van Ben en Arnold. Beiden ook in zo’n rood strak zwembroekje met stars n’ stripes in zo’n koddige spierballen-aan-toonder-pose.

Ben ken je waarschijnlijk niet, tenzij je uit Amersfoort komt en hem weleens op de braderie als de Hulk hebt zien optreden, maar die andere gladgeschoren anaboolbal op die foto’s ken je zeker wel.

Dat was namelijk onze eigen I’ll be back-acteur annex politicus, annex veganist Arnold Schwarzenegger.

Ben was nogal trots dat hij samen met Arnie spierherstellende middelen had gebruikt, of misschien dat zijn hele verstand in dat kleine broekje paste en dat Arnold dat had gezien, ik weet het niet precies eigenlijk. Maar het waren best mooie uitvergrote zwart-wit foto’s, die toch best inspirerend waren voor de gemiddelde dumbbell-menner.

Toch komt er, ondanks zoveel inspirerende kaalgeschorenmannenlijven, een moment dat je klaar bent met al dat treurige gesleep naar de sportschool.

En ook al probeerde je minstens elke drie jaar jouw ooit zo godelijke sportlijf weer te reanimeren, telkens weer gaf je je meestal binnen een paar maanden alweer over aan verder verval of aan zwaartekracht, of allebei tegelijk.

Het kostte teveel tijd, je zat de hele tijd de Axe-luft van ongemouwde hempies op te snuiven en elke hint naar een beetje filosofisch gesprek moest je bekopen met een achteloos op je tenen gemortierde 20 kilo dumbbell.

Owh sorry gast, gaat het?”

En toen was daar ineens HIT.

Dat staat voor High Intensity Training en is dus een soort van sportschool in de achtste versnelling, maar dan voor mensen met zonder weinig geduld, die geen zin hebben in sportschool geloel, en die niet urenlang met allerlei gewichten voor beslagen spiegels willen hangen om een beetje acceptabel in hun zwembadnevada te kunnen passen.

Want HIT duurt maar 20 minuten en is minstens zo effectief als een paar keer per week urenlang gewicht pompelarij.

Je hebt ook gewoon je eigenste personal trainer, die soms zelfs bijna een goed gesprek met je voert, maar vooral bezig is je aan te moedigen en tot 8 te tellen. Wat sommigen al zoveel moeite kost, dat ik er even geen flauwe sportschoolgrap over zal maken, ook omdat ze dat tellen daarom inmiddels op een bandje hebben ingesproken.

Het werkt zelfs zo goed, dat ik mijn – inmiddels – vrouw afgelopen zondag haar camera zag afstoffen en alvast een paar proefkiekjes zag nemen terwijl ik me stond om te kleden.

En ja, je raadt het al. Precies zo is het ook met HR.

Want als jij een betere HR-adviseur wilt worden, kun je natuurlijk kiezen voor jarenlange opleidingen waar je week in week uit getergd wordt door geestdodende herhaalsetjes vol futloze feitjes. Waarmee je, in het beste geval, je permanente driedreumes slaaptekort inhaalt.

Maar je kunt nu ook kiezen voor je eigen HR-HIT programma. Dat is jouw eigen ultrakorte, hersenmassa oppompende, opzwepende maandelijkse HR-exercise, waarmee je met maar een uurtje per maand, binnen no-time en zonder ook maar een druppeltje zweet, jouw eigen HR-masterplan eruit knalt.

Waar je, onder leiding van je eigen HR drill-instructor, alle kennis die we hebben opgedaan bij meer dan 12.500 organisaties, tot je neemt. Gewoon vanuit je luie stoel, terwijl je lekker achteroverleunt met een kop relaxthee, of als je wandelt met je hond in het bos. Zonder kreun- of steungeluiden, rugverkrampende spit of acute spierverzuring.

Waarbij je ook elke maand, samen met andere zwaar gemotiveerde deelnemers, samenkomt en – terwijl je rustig doorademt – al je vragen over complexe HR-vraagstukken kunt stellen en daarna een sportas vol fris gewassen praktische tips mee naar huis neemt.

Waarmee je, met je ultrastrakke HR-body, de oogjes van je manager doet glinsteren en HR ineens alle aandacht krijgt die het verdient.

Dat High Intensity HR-Programma heet BG magazine Plus en begint in januari. En je kunt in december gewoon nog volop kerstkransjes schransen, want van onze kennis word je niet dik of futloos.

Sterker nog, met maar een uurtje HR-fitness per maand blijf je voortaan zo lekker in shape, dat je met die eenzame kerst – die op ons allen afkomt – gewoon lekker in bikini of strakke heupslip op tafel kan dansen.

Tot vanmiddag 18:00 uur kun je gebruik maken van het eenmalige introductie-aanbod.

Je betaalt dan geen € 1.188,– maar slechts € 497,– voor een jaarabonnement op BG magazine Plus.

Ofwel bijna 60% korting, en het mooie is dat je die speciale prijs houdt zolang je abonnee blijft.

En tijdelijk krijg je er ook nog eens 4 bonus masterclasses t.w.v. € 397,– bij en 30 minuten één-op-één personal training.

Je kunt je nog inschrijven tot 18:00 uur vanmiddag.

Dus, kom heel even maar met je luie bips uit je sofa en meld je aan nu het nog kan.

https://bgmagazine.nl/introductieaanbiod-bgmagazine-plus