Waarom jij niet de loterij wilt winnen
20 mei 2021 
1 min. leestijd

Waarom jij niet de loterij wilt winnen

Als je aan een gemiddeld persoon vraagt waar ze gelukkig van worden, dan noemen ze vaak meer geld, of een nieuw huis of een camper met een regendouche of zo.

Mensen denken namelijk dat ze ineens heel erg gelukkig worden als ze de loterij winnen.

Isniezo...

Nee, je geluksgevoel stijgt het meest als je tien euro vindt in een oude spiekerboksem.

Of als je mag slapen in een net verschoond bed. Of zwemmen in zee, of wakker worden terwijl de zon door de gordijnen schijnt.

Simpele dingen dus, want geluk gaat helemaal niet om veel geld, of bezit. En al helemaal niet over likes op fakebook en insta of zo.

Het bos dat ineens mooi lentegroen is, een vlinder die vlak voor je neus gaat zitten of een drankje op een terras met goede vrienden of je lief.

Dat werkt allemaal veel beter voor je geluksgevoel dan hebben, hebben, hebben.

Dus waarom zou dat anders zijn met gelukkig zijn op je werk?

Daar draait het ook niet om geld, of carrière, of een vette leasebak en dat soort dingen, ook al denken veel mensen dat nog steeds.

Een klein kaartje of een ordinaire post-it op je bureau met een lieve boodschap van een collega, of gewoon heel veel plezier maken terwijl je samenwerkt. Simpele dingen hebben het meeste resultaat.

En dat resultaat is niet mis, want zelfs met een paar hele simpele dingen kun je waanzinnige resultaten boeken. En die gaan dan over de groei van omzet of winst, of productiviteit, verloop en zelfs verzuim.

Je hebt dus geen vet budget nodig om je werkgeluk te verhogen.

In onze masterclass over werkgeluk vertellen we je er alles over. Bijvoorbeeld welke bizar simpele dingen je kunt doen om vandaag nog het werkgeluk van je medewerkers te vergroten.

Deze maand koop je de masterclass over dit thema met 50% korting. Je betaalt geen € 125,-- maar slechts € 62,50.

Je bestelt de masterclass over werkgeluk via deze link.

Bekijk de Masterclass Werkgeluk