Waarom je juist vandaag moet stoppen met praten
12 oktober 2023 
1 min. leestijd

Waarom je juist vandaag moet stoppen met praten

Het is 06:51 uur en ik zit al gedoucht en strak in de kleren en wel achter de ontbijttafel dit bericht te typelen.

Zometeen ga ik namelijk samen met Pauline Miedema voor het eerst de dagtraining 'Zo word je HR-adviseur met Ballen' geven aan een groepje HR-strijders. 

Ik ben er trots op, dat ik ze de hele dag mag begeleiden en heb er ongelofelijk veel zin in. 

Ik was nog wel even op zoek naar een mooie quote om de dag mee te beginnen en toen ik een paar minuten geleden ter inspiratie in mijn spreukenboek bladerde, las ik deze beroemde quote.

"De beste manier om te starten is door te stoppen met praten en te beginnen met doen.” 

Die quote is van Walt Disney, mede-oprichter van The Walt Disney Company.

En hij heeft natuurlijk gelijk, dus we gaan vooral heel veel doen vandaag. Aan het einde van de dag hebben alle deelnemers een HR-plan, waarmee ze het MT van hun sokken blazen.

Mocht jij nu ook genoeg hebben van al dat geloel en gewoon willen beginnen, en ken je mijn boek 'HR met Ballen' nog niet? Stop dan met praten en begin met het bestellen van het bestverkocht HR-boek van het afgelopen jaar.

Want, als jij de 9 succesformules uit mijn boek toepast, verandert de manier waarop je naar het HR-vak kijkt gegarandeerd. Het zijn simpele formules die je vandaag nog kunt toepassen en waarmee je het MT overtuigt te investeren in menselijk kapitaal.

Omdat 'HR met Ballen' nu al bijna een jaar onafgebroken in de Management Boek top 100 staat en de vijfde druk zojuist is uitgekomen, krijg je deze week de speciale bundel van het boek voor een prikkie.

Koop je het boek in een lekkere hardcover, dan krijg je er nu het luisterboek én het e-boek met een flinke korting bij. Je betaalt geen € 44,49, maar slechts € 34,99.

Het enige wat je hoeft te doen, is bij de checkout even de kortingscode drukvijf te gebruiken. Dit is de link om te bestellen.

Bestel de speciale bundel van 'HR met Ballen' met korting >>>