Waarom ik elke ochtend om zes uur aan jou denk
02 juni 2022 
1 min. leestijd

Waarom ik elke ochtend om zes uur aan jou denk

Elke dag sta ik om zes uur op en denk ik even aan jou en alle andere HR-strijders. 

Iets meer dan drie jaar geleden begon ik daarmee en tiepelde de eerste hrm-tertainment. 

Die ging erover dat ik bijna stond te zoenen met mijn compagnon Marco. 

De tweede ging over een concert van Prince dat ik bezocht, terwijl hij toch echt al een paar jaar dood was. 

Ik kreeg op die twee eerste mails meer reacties dan anders in een jaar of zo. 

Bijvoorbeeld van Sirius Paalvast die schreef: "Als mede grote muziekfan heb ik genoten van je mailing. Geweldige koppeling tussen passie en werk! Waarbij ik voor het eerst een mailing leuk vond! Gefeliciteerd dus.."

En deze van Kim Tinga: "Ik vind het helemaal geweldig. Ik ontvang dagelijks allerlei suffe HR nieuwsbrieven. Jouw mails zijn een verademing. Eindelijk eens een originele, frisse blik op HR zaken. En met humor, top!"

En dus wist ik dat ik daar mee door zou gaan.

Vandaag zit alweer de vierhonderdste in je mailbox. 

Ik heb het even uitgerekend, maar die 400 stuks bevatten iets van 200.000 woorden, ofwel meer dan drie managementboeken vol ;-)

Het gekke is, dat ik nu nog veel meer ideeën voor nieuwe hrm-tertainments heb dan toen ik begon. En dus ga ik nog wel even door.

Maar niet zonder een feestje. Met natuurlijk cadeautjes. En een klein verzoekje.

Want ik zou het tof vinden als je mij, net als Kim, Sirius en heel veel andere lezers, een mail zou willen sturen waarin je vertelt wat je van mijn hrm-tertainment vindt. 

Jouw recensie zet ik dan op de website hrmtertainment.nl, zodat nieuwe lezers weten wat ze kunnen verwachten.

Voor wat hoort wat natuurlijk: dus de eerste 25 reacties krijgen van mij een Bol.com cadeaubon van € 10,- óf een doos chocolaatjes van onze favoriete chocoladewinkel hier in Amersfoort (die je kunt delen met collega’s, of gewoon lekker niet ;)). 

Oh ja: Belangrijk om te weten; het hoeft geen goede review te zijn. Wees gewoon eerlijk, want daar zijn recensies voor (al hoop ik natuurlijk dat je mijn mails te gek vindt).

>>> Vertel hier wat je van hrm-tertainment vindt

Ps. op de website hrm-tertainment.nl kun je alle columns nog een keer nalezen. En is er iemand - een collega, een manager of een goede vriend of vriendin -  die hrm-tertainment ook zou moeten lezen? >>> Wijs je die dan op deze link?