Voor eens en voor altijd
09 oktober 2023 
1 min. leestijd

Voor eens en voor altijd

Kweenie of je me gemist hebt, maar ik was dus even een paar weken op vakantie. 

In het prachtige Italië, waar ik een soort van culturinaire trip maakte.

Dat is zeg maar een combinatie van heel veel eten en drinken - zoals dat alleen kan in Italië - en veel cultuur, dus kerk in kerk en kerk uit, museum in en museum uit. En dat dan twee weken lang, waarbij je ook nog elke dag makkelijk 15.000 stappen zet.

Anyway, ik ga daar de komende tijd vast nog wel meer over vertellen, maar vandaag houd ik het nog even kort.

Mijn rechterhand Monique heeft namelijk 10 exemplaren gescoord van het boek 'Ik stop wel' van Marcel Borst. Marcel heeft al van meer dan 10.000 rokers definitief niet-rokers gemaakt.

Hoe hij dat doet en hoe hij zelfs de meest verstokte rokers moeiteloos laat stoppen, daar schreef hij een boek over. Dat staat inmiddels stevig in de top 5 van de Managementboek top 100. Meer informatie over zijn boek en werkwijze vind je via deze link.

Omdat het deze maand Stoptober is, geef ik 10 van zijn boeken cadeau aan de lezers van HRM-tertainment.

Dus mocht je zelf een roker zijn en ben je er he-le-maal klaar mee. Wil je voor eens en voor altijd stoppen met roken? 

Of heb je een partner die het maar niet lukt om die vergifstok te laten liggen?

Of een baas, of een collega die je graag nog wat meer jaren aan je zijde hebt?

De boeken zijn inmiddels op, maar je kunt het boek nog wel zelf hier bestellen:

>> Bestel 'Ik stop wel' van Marcel Borst