Vleesetende dino in het bos
07 februari 2022 
2 min. leestijd

Vleesetende dino in het bos

Zondagmorgen werd ik achterna gezeten door een dino in het sequoia bos. 

Tenminste dat denk ik, want ik ben zo hard door dat rare stukje van Wattopia - een online wereld voor binnenfietsers - gefietst, dat ik geen idee heb of die T-rex nu achter mij aanzat, of achter een van de honderden andere kasseienstoempers die ook geen zin hadden in buitenfietsen in de storm.

Ik hield het vervolgens maar een minuut of twee vol in een groepje meevluchtende dames, die niet alleen veel harder gingen dan ik, maar ook nog tijd hadden om relaxed te keuvelen over pijn die slechte zadels kunnen veroorzaken aan eudele deulen.

Daarna zag ik trouwens ook nog een grizzly die een boom inklom en naar een ananas of zoiets greep, wat een beetje raar was, want ik dacht dat die grizzies alleen vis aten. 

Hoe dan ook, ik kreeg gister wel weer een paar streaks. Dat zijn beloningen voor goede gedrag, ik kreeg ze geloof omdat ik in 30 dagen iets van 250 kilometer op die binnenfiets had gezeten. Dit keer waren het oranje sokken, een gele zonnebril en een t-shirt met gele strepen. Nou ja in pixelvorm dan.

 Wat me brengt op nog een mooiere streak.

Want ik was vanmorgen even aan het tellen en zag dat Marco en ik volgende week dinsdag al weer voor de 50e keer de workshop 'Inkoop Arbodienstverlening & Preventie' geven.

Deze workshop zit dus al lang en breed in onze genen. En het is trouwens ook een van de leukste trainingen die we elke maand geven. Een die nooit verveelt, omdat de arbowereld eigenlijk altijd weer verandert en nooit stilstaat. 

Vorige week namen Marco en ik bijvoorbeeld een gesprek op over de tien belangrijkste trends in de arbomarkt. Binnenkort verschijnt dat als artikel, maar een aantal van de meest opmerkelijke trends delen we volgende week alvast met de deelnemers in de workshop. 

En dat is natuurlijk maar een van de onderwerpen die aan bod komt in de workshop 'Inkoop Arbodienstverlening & Preventie'. Die is op 15 februari om 13:30 uur.

We vertellen je ook:

  • Welk arbo-model het beste bij jouw organisatie past.
  • Welke 5 valkuilen er zijn als je op zoek gaat naar de beste arbopartner. 
  • Hoe je voorkomt dat je verkeerd ingerichte arbobeleid je tienduizenden euro's kost.
  • 5 niet te missen feiten en fabels over arbodienstverlening die niemand je vertelt.
  • Wat de échte impact is van corona op je arbobeleid. 
  • Hoe je door alle glimmende folders en verkooppraatjes van arbodiensten heenprikt, zodat je nooit meer een verkeerde arbodienst kiest. 
  • Hoe je in 3 simpele stappen direct aan de slag kunt met preventie en duurzame inzetbaarheid, en ervoor zorgt dat het ook echt werkt. 
  • Hoe je omgaat met de explosieve stijging van verzuim en wat je vandaag kunt doen om tonnen schade te voorkomen.
  • Waarom gratis arbo niet bestaat en in feite niets anders is dan een fopcontract, met teleurstelling, frustratie en een vette rekening als resultaat.

Reserveer nu jouw plek met de link hieronder. 

>>> Inschrijven voor de gratis workshop Inkoop Arbodienstverlening & Preventie 

Ps. En er zijn wel een paar spelregels om deel te nemen aan deze workshop, want niet iedereen mag in onze jubileum workshop komen, dus lees ze goed voor je je aanmeldt.