Verlopen deadline junkies
07 mei 2020 
1 min. leestijd

Verlopen deadline junkies

Meestal schreef ik een bericht als dit rond kwart voor tien. 

Dan had ik een halfuurtje om het af te ronden en kon mijn persoonlijke spelling-sjekker het nog even bekijken, voordat het om half elf sjarp naar jouw mailbox verstuurd werd.

Deadlines vond ik heerlijk, want als je vlak voor een deadline zit en je moet nog heel veel doen, dan krijg je gratis een beetje stresshormoondrukz. 

Dat maakt je lichaam voor nada en voor noppes aan en daardoor voel je je heel erg mozes-kriebel-fijn.

Nu ja, een tijdje dan, want voordat je het weet ben je een verlopen deadline junkie en dan sloopt die gratis drugs je, net als heroïne. 

Dan ben je steeds bezig met je volgende fix, je volgende deadline.

En dat houd je niet lang vol, je stapt vanzelf op de burn-out boobytrap.

En dan is het pats-boem-over-en-uit. Dan is je volgende deadline over een halfjaar of zo, als je weer voorzichtig een al dan niet virtuele kop koffie met je collega's mag gaan drinken.

Dus toen ik een tijd geleden werkdrukexpert Marijke Hoekstra ontmoette, die me uitlegde wat deadlines met je doen, ging er wel even een wereld voor me open. 

Vanmiddag op 14:00 uur gaat Marijke vertellen hoe je op een goede manier met deadlines omgaat. Hoe je voorkomt dat je op de burn-out boobytrap stapt. 

En ze gaat je ook 5 bizar simpele dingen vertellen waarmee je voorkomt dat je opbrandt. 

Dus, lijk je een beetje op mij? Werk je continu naar de volgende deadline. Ben je dat zat en wil je weten hoe het anders kan?

Volg dan vanmiddag onze gratis online mini-training op 7 mei. Die start om 14:00 uur en duurt een uur. 

Meer dan 95 mensen hebben zich al ingeschreven en er is plaats voor 100. 

Als je mee wilt doen, dan is dit de laatste deadline die je moet halen. Maar meld je alsjeblieft alleen aan als je zeker weet dat je er ook écht bij kunt zijn. 

YESS, IK WIL MINDER STRESS