Van vlees en bloed
09 september 2022 
1 min. leestijd

Van vlees en bloed

De Sex Pistols hadden dus toch ongelijk toen ze in 1976 zongen:

"God save the queen
She's not a human being."

Want wat een nieuws gister he. De koningin van Engeland is dood en bleek dus gewoon een mens van vlees en bloed.

Het is bijna onvoorstelbaar, dat deze koningin niet alleen de hoofdact was in de punkscene van bijna 50 jaar geleden, maar 20 jaar eerder ook al Winston Churchill als premier begroette en niet al te lang geleden nog vol overgave naar Lady Gaga zat te luisteren.

Dus ik snap wel dat ze 10 dagen down under in rouw gaan in het grote Britse Rijk.

Ik realiseerde me gisteren, dat ik er samen met mijn compagnon Marco inmiddels ook al een aardig ritje op heb zitten, maar dan in het arborijk.

Want ergens in 2006 deed ik, met wat hulp van Marco, mijn eerste onderzoek onder arbodiensten. Sinds dat jaar slaan we alles wat we zien en horen over de grote wijde arbowereld op. Niet alleen in onze bolle toetjes, maar ook in onze databases.

Met al die kennis hielpen we al meer dan 16.000 klanten bij het vinden van een arbodienst.

Dus mocht je nu niet zoveel hebben met de Britse monarchie, maar vind je toch dat het hoog tijd is voor een troonswisseling, maar dan van je arbodienst?

Bijvoorbeeld, omdat je huidige arbodienst ineens met een duur nieuw contract zwaait, omdat je simpelweg ontevreden over de bedrijfsarts of casemanager bent, of misschien zelfs omdat je - foei - nu nog steeds geen contract met een arbodienst hebt?

Dan is het tijd om in actie te komen en de voorbereidingen voor de kroning te gaan treffen. Omdat arbodiensten niet automatisch worden opgevolgd door hun bejaarde geflapoorde zoons, moet je er wel iets meer moeite voor doen. 

Gelukkig is er de ultieme checklist voor het vinden van een nieuwe arbodienst. 

Want in onze vragenlijst voor het selecteren van de beste arbodienst, staan alle vragen die er toe doen. 

Met die vragenlijst onderscheid je koningen van narren en charlatans, en maak je van arboprinsesjes heersers in plaats van moordlustige veroveraars.

En na het invullen van onze vragenlijst, krijg je jouw persoonlijke adviseur, annex lijfwacht, annex arbofluisteraar, die ervoor zorgt dat de troonwisseling soepel en zonder bloedvergieten verloopt.

Dit is de link:
>>> Invullen vragenlijst selectie arbodienst