Oranje vrijdag dan maar?
25 november 2022 
1 min. leestijd

Oranje vrijdag dan maar?

Wel of niet een zwarte vrijdag, dat was gister even de vraag die door mijn hoofd speelde.

Tis toch altijd een beetje hijgerig, een tikje eurdinair en marktkoopmannerig.

Maar goed, ik heb er toch een verzonnen, of eigenlijk heeft Marlon dit verzonnen, want ze mailde me begin deze week:

"Ik heb de gewoonte om mijn team aan het einde van het jaar te bedanken met wat kleins en een persoonlijke kaart. Nu leek het mij leuk om hen daarnaast ook jouw boek 'HR met ballen' (en voor het beste effect erbij het luisterboek) te geven. Dat zou dan gaan om 6 stuks."

"Kan jij me aangeven of je dan nog wat leuks kan maken van de prijs als ik er nog 6 bij koop en aan mijn team geef?"

Ik heb toen een mooi pakket samengesteld, waarbij ze 5 boeken kocht en er één gratis bij kreeg. 

En dat is eigenlijk best wel een mooi Black Friday aanbod, dacht ik toen. 

Of nu ja, een oranje vrijdag aanbod. Want, zoals je misschien al wel weet heeft 'HR met Ballen' nogal een oranje kleur. 

Oranje staat trouwens voor enthousiasme, fascinatie, geluk, creativiteit, vastberadenheid, aantrekkingskracht, succes, aanmoediging en stimulatie, en het geeft ook het gevoel van warmte. Dat je het weet.

Kortom, ben je nog op zoek naar een mooi eindejaarsgeschenk voor al je HR-collega's of HR-vrienden, of zijn HR-professionals of ondernemers jouw klant en wil je weleens iets anders geven dan een fles wijn? 

Of heb je die fles al gekocht en zoek je "eindelijk eens een boek over HR dat je kunt lezen met een glas wijn erbij", zoals Froukje Lieuwes over 'HR met ballen' schreef?

Dan heb je nu tot vannacht 12 uur de kans om gebruik te maken van dit aanbod. Zo werkt het:

  • optie 1: Je bestelt 5 exemplaren van het boek en krijgt er een door mij persoonlijk gesigneerd zesde exemplaar bij cadeau. 
  • optie 2: Je bestelt 5 keer de bundel van het boek, inclusief het luisterboek en E-book. Je krijgt dan ook gratis een extra gesigneerd exemplaar opgestuurd.
Bestellen is heel simpel. Je gaat naar de speciale 'HR met ballen' website en bestelt daar voor vanavond 23:59 uur 5 exemplaren. 

Die vijf boeken worden automatisch naar je toegestuurd. Het zesde exemplaar versturen wij vanaf ons kantoor, want die moet ik eerst signeren natuurlijk ;-). Dit is de link om het te regelen.

Mocht je meer boeken willen bestellen, heb je een net iets andere wens, of wil je op rekening bestellen, stuur me dan even een reply op deze mail.

Ps.  Alleen vandaag speciaal Oranje Vrijdag aanbod. Bestel 5 exemplaren en ontvang een extra door mij persoonlijk gesigneerd exemplaar gratis.