Ondertussen in de rij
04 oktober 2022 
1 min. leestijd

Ondertussen in de rij

Ik tiepmiep dit met mijn dikke duimen op mijn telefoon, terwijl ik in de rij sta voor de sekoerity shag op Schiphol.

Het kan dus zijn, dat er wat tippelfoutjes in deze tekst zitten. En kben een beetje kortaf.

Later op de middag vlieg ik namelijk naar Rome om daar een paar dagen door te brengen met mijn Mastermind groep van 8 ondernemers.

Maar natuurlijk plan ik daar eerst wat mie-time aan vooraf en trouwuns zeker ook erna, want Rome is een geweldige stad. Als ik tenminste op tijd door de beveiliging ben dan.

In een Mastermind heb je ook een uur een hot seat, waarin alle andere ondernemers keihard meedenken over jouw bedrijf, en ik weet nu al wat ik de groep ga vragen.

Het is een hele simpele vraag, maar hopelijk wel met minstens honderd schitterende antwoorden.

Ik heb ook een eenvoudige vraag aan jou. Want heb je zin om op mijn feestje te komen?

21 oktober geef ik namelijk in Amersfoort het lanceringsfeestje van mijn nieuwe boek 'HR met ballen'.

Het wordt geen standaard boekpresentatie waar ik 58 powerpoint sheets ga voorlezen. Nee, het wordt een heel ander soort feestje. Ik zal de komende dagen wel wat hints geven wat voor feestje dan wel.

Mijn feestje is invitation only. Dus mijn familie is er, mijn beste vrienden, mijn beste zakelijke partners en natuurlijk de proeflezers van het boek.

Maar er zijn ook vijf kaarten beschikbaar voor HR-strijders die mij een keer live willen ontmoeten. Dus misschien lijkt het je wat om op mijn feestje te komen?

Die exclusieve kaarten kosten 97 euro per stuk en daarvoor krijg je natuurlijk een gesigneerd exemplaar van 'HR met ballen' met een persoonlijke opdracht van mij en een dikke knuffel als je dat wilt. Plus heerlijke wijn en hapjes en natuurlijk ook een beetje hrm-tertainment.

De volledige opbrengst van deze kaarten gaat trouwens naar de voedselbank in Amersfoort, dus als jij er bij mag zijn, betaal ik ook nog eens voor je. 

Maar voordat je nu gelijk naar de kappert rent voor een flitsende hoogblonde coupe soleil die erg goed bij je roze slippers past...

Stuur me eerst even een reply en vertel waarom jij zeker niet mag ontbreken op mijn lanceringsfeestje.

Begin volgende week hoor je dan of je er bij bent in Amersfoort (vanaf circa 15:30 uur).