Offisjeel
25 oktober 2022 
1 min. leestijd

Offisjeel

Weet je wat voor dag het vandaag is?

Nou, ten eerste is het de Europese dag van de maatschappelijke rechtvaardigheid. En dat klinkt humaan, dus daar ben ik voor.

Het is ook de dag van de opera. Dus later op de dag draai ik zeker een aria uit Bizets Carmen of zo.

En het is de dag van de vlaai. Dus dat wordt smullen geblazen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat mijn boek 'HR met ballen' vandaag dan eindelijk echt officieel uit is.

En weet je wat helemaal gaaf is. Ik zie net dat hij met stip op nummer 14 binnenkomt in de Managementboek Top 100. Yes! Dat is nog eens de dag fijn beginnen.

Je kunt 'HR met ballen' dus vanaf nu bestellen in de betere boekhandel, of bij managementboek enzo.

Of bestel hem gewoon direct via de speciale website van het boek. Alleen daar kun je ook een van de speciale edities kopen én maak je tot 4 november kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek. Dit is de link:

>> Bestel 'HR met ballen'

Ik ga je de komende tijd nog veel meer vertellen over het boek, maar voor nu houd ik het kort, want zometeen om 11:00 uur heb ik de eerste van drie online lanceringsfeestjes van het boek.

Daarin verklap ik samen met co-auteur Pauline Miedema alvast een paar van de beste tips uit het boek. Dus als je snel bent, kun je er zometeen nog bij zijn.

En lukt dat niet, er zijn nog twee data waarop we het webinar geven, dus er is altijd wel een moment dat je kunt.

Je kunt je aanmelden voor het live webinar via deze link:

>> aanmelden online boeklancering HR met ballen

Eind deze week ben ik trouwens te gast in de live boekenhelden podcast met Jacarrino Dost. Vrijdag om 12:00 uur ben ik een uur lang live te zien en horen via YouTube en vertel ik je alles over het boek.

Het enige wat je nu hoeft te doen, is je voor het webinar of het live event aan te melden en op tijd in te loggen. Wie weet zie ik je zo.

Ps. bestel je voor 4 november het boek, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.