Oeps. Foto's vergeten
17 november 2022 
2 min. leestijd

Oeps. Foto's vergeten

Gister was het dan zover, Pauline Miedema en ik gingen lunchen met de HR-strijders die het boek als een van de eersten hadden gekocht en een lunch met ons hadden gewonnen.

Dus zaten we rond lunchtijd met Bianca Stoop, Myrabelle Hetterscheid, Williëtte van den Born en Marleen Hendriks in Rauw, een van mijn favoriete restaurants in Amersfoort.

Het is heel apart om aan tafel te zitten met vreemde mensen die jou wel al best goed kennen. Omdat ze zo'n beetje alles lezen wat je hebt geschreven.

Want toen ik een espresso bestelde na het eten, zei Marleen tegen me : "Maar je wordt toch misselijk van de geur van koffie?"

En dat klopt, soms, en dus drink ik heel weinig koffie. Dat staat in het hoofdstuk met de 9 lifehacks voor HR-professionals. Een heel persoonlijk hoofdstuk waarin ik de lifehacks deel die ik door schade en schande heb geleerd.

Voor Pauline en mij was het gesprek de slagroom op je warme choco, de gekonfijte kers op de taart, de bonus waarvoor we het doen.

Omdat de vier HR-strijders het boek bijna hadden gespeld en niet zuinig complimenteus waren over wat ze er allemaal mee kunnen.

Want ik kijk natuurlijk wel elke ochtend hoeveel boeken er nu weer zijn verkocht, maar of het ook gelezen wordt en wat iemand er mee doet, dat weet ik niet altijd. Want niet elke koper vertelt me dat.

Kortom, het was een hele fijne lunch, met vier bevlogen vakgenoten. Het was zo fijn, dat we - dombo - gewoon vergeten zijn een foto te maken. Nu ja, volgend jaar gewoon weer dan maar?

Anyway, vandaag staat 'HR met ballen' al voor de tiende dag op numero uno in de Managementboek Top 100.

Misschien vind jij dat een beetje eentonig worden, maar ik geniet elke dag met volle teugen.

Als je het boek bestelt, krijg je ook nog 6 bonussen cadeau. Dit zijn ze:

  • Masterclass Personal Branding met imago-expert Sascha Bertus
  • Alle checklisten
  • 10 onmisbare vragen over duurzame inzetbaarheid
  • Podcast 'HR en de Pegels'. Met Rudi Dupper, CFO bij investeringsbank Icos
  • 10 vragen die je moet stellen om te scoren met je project
  • Verboden hoofdstuk: 'Werkgeluk? Werkgelul zul je bedoelen'

De eerste druk van 'HR met ballen' is inmiddels bijna op en de tweede druk ligt te stoempen op de drukpersen. Dus mocht je het boek nog niet hebben besteld en wil je per se die eerste druk, grijp dan je kans nu het nog kan. Want hoeveel er nog in het magazijn liggen, weet ik niet.

Als je het boek voor morgen 23:59 uur bestelt, heb je niet alleen een van de laatste exemplaren van de eerste druk, maar maak je ook nog kans op een van de vijf door mij persoonlijk gesigneerde limited editions, inclusief de ultieme HR-survival kit.

Want, omdat ik op nummer 1 sta, heb ik de actie verlengd tot 18 november en daarom 5 extra limited editions gereserveerd.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen

Ps. Actie verlengd! Bestel je het boek uiterlijk 18 november, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.