Nog meer lijstjes
09 augustus 2023 
1 min. leestijd

Nog meer lijstjes

Gister vertelde ik je al dat ik vorige week een paar lijstjes in mijn mailbox kreeg waar ik erg blij van werd.

Want niet alleen is mijn boek 'HR met Ballen' het op een na best verkochte boek in het afgelopen halfjaar bij mijn uitgever Van Duuren Management, het staat dus ook op nummer twee in de top vijf van must reads voor de zomer van ondernemersplatform De Zaak

En op die nummer twee ben ik misschien nog wel trotser, omdat het boek zeker niet alleen geschreven is voor HR-strijders, maar ook voor ondernemers, managers, leidinggevenden, directies, ceo's en ga zo maar door. 

HR is immers niet alleen het feestje van HR, maar van het hele bedrijf. Zeker als je de negen succesformules uit mijn boek toepast om het MT te laten investeren in menselijk kapitaal.

De Zaak zegt er dit over:

"Een must read voor iedereen die in de HR werkzaam is of plannen heeft in die richting. Want in deze tijden waarin het moeilijk is om goede medewerkers binnen te halen en te houden, is er behoefte aan HR-professionals met ballen."

En omdat ik dus in maar liefst twee lijstjes sta, bedacht ik een toffe actie.

Want als je deze week het boek koopt - gewoon voor jezelf of om iemand te geven - krijg je van mij het luisterboek ter waarde van € 14,50 cadeau. 

Het enige wat je hoeft te doen is de hardcover van het boek bestellen via de speciale website 'HR met Ballen' en de link naar het luisterboek wordt binnen een paar dagen automatisch naar je mailbox toegestuurd.

>>> Bestel HR met Ballen en krijg het luisterboek cadeau