Niks boeklancering. Gewoon HRock 'n HRoll
24 oktober 2022 
1 min. leestijd

Niks boeklancering. Gewoon HRock 'n HRoll

Wauw. Wat een knalfeest was de lancering van mijn boek 'HR met ballen' vrijdag.

Onvervalst cabaret van de briljante Karen Levin. Het allereerste exemplaar van mijn boek uit handen van uitgever Monique Lindzen van Van Duuren Management.

Een supertof interview van powervrouw Susan Veldkamp, een kippenvel uitvoering van Heroes door Lubbertus Brugge, en een optreden van mijn eigen Rockbiatch Carmen Pierik, waarbij een hele zaal vol HR-strijders aan het zingen en stampen was op mijn eigen monsterhit uit 1986. 

Plus natuurlijk de unieke en absoluut eenmalige openbare vertolking van de vogelprofessor ;-) (zie bladzijde 191 van mijn boek). 

Ik heb zelfs begrepen dat sommige VIP-gasten anderhalf uur in de rij hebben gestaan voor een gesigneerd exemplaar van mijn boek en een bijpassende groupiefoto met mij.

Dit was dus stiekem helemaal geen boeklancering, maar onvervalste HRock 'n HRoll.

Dus het is misschien niet zo raar, dat mijn uitgever tegen me zei, dat dit de bijzonderderste boeklancering in haar hele carrière was. 

Maar goed, aan al het moois komt een eind en ik moet nog een beetje van mijn roze boekenwolk af komen. Alleen de komende weken nog even niet.

Want vanaf morgen gaat het boek officieel in de verkoop en dan gaat het eigenlijk pas écht los natuurlijk. 

Om te beginnen met drie lanceringswebinars. De eerste is morgen om 11:00 uur. Daarin knalt niet alleen de confetti maar verklappen Pauline Miedema en ik alvast een paar van de beste tips uit het boek.

Je kunt je nog aanmelden voor het live webinar via deze link:

>> aanmelden online boeklancering HR met ballen

Verder heb ik een aantal interviews en natuurlijk de live boekenhelden podcast met Jacarrino Dost. Die is vrijdag om 12:00 uur een uur lang live te volgen.

En het goede nieuws is, je hoeft er niet voor in de rij te staan, maar je alleen maar even aan te melden en op tijd in te loggen.

Oh ja, wil je meer weten over het boek of gelijk bestellen? Dat kan vanaf nu via de speciale website HR met Ballen