Moet jij het zonder HR-strijder doen?
16 november 2022 
1 min. leestijd

Moet jij het zonder HR-strijder doen?

Maandag zette ondernemersplatform De Zaak mijn boek 'HR met ballen' op nummer twee van de lijst met 15 beste boeken voor ondernemers.

Van alle complimenten die ik de afgelopen weken over mijn boek heb gehad, is dit zeker een van de mooiere. 

Niet alleen omdat ik tussen illustere namen als Steven Covey, Joris Luyendijk en Eric Ries sta, maar vooral ook omdat ik mijn boek niet alleen heb geschreven voor HR-strijders. 

Want ik heb een zwak voor hardwerkende ondernemers die buffelen en worstelen met dezelfde HR-thema's als grote bedrijven, maar dan zonder de hulp van de zo broodnodige HR-strijder. Waardoor ze het dus helemaal zelf moeten doen. 

'HR met ballen' is daarom ook geschreven met de hardwerkende ondernemer in mijn achterhoofd.

De Zaak schrijft over mijn boek:

"Van simpele overtuigingstechnieken van oplichters tot geheime gesprekstechnieken en tips om nooit meer te worden genegeerd in vergaderingen. 'HR met ballen' is een geweldig boek en zeker ook een tip voor mkb-ondernemers zonder HR-afdeling."

En dit zeggen andere ondernemers op Managementboek.nl over 'HR met ballen':

"Ook voor de niet HR'er" - P.H.

"Ook voor de ondernemer waardevol!" M.Saia

"Ook voor MKB ondernemers zónder HR-afdeling zoals bij ons is dit een erg nuttig boek" - M. Verhoeven

Inmiddels staat 'HR met ballen' al 8 dagen op nummer 1 in de Managementboek Top 100. De eerste druk is inmiddels bijna op en de tweede druk ligt - as I write - op de drukpersen.

Dus mocht je het boek nog niet hebben besteld en ben je een zuignap van eerste drukken, grijp dan je kans nu het nog kan. Want hoeveel er nog in het magazijn liggen, weet ik niet. 

Het kan dus best zijn dat het laatste boek van de eerste druk het komende uur al verzonden wordt.

Als je het boek vandaag bestelt, heb je niet alleen een van de laatste exemplaren van de eerste druk, maar maak je ook nog kans op een van de vijf door mij persoonlijk gesigneerde limited editions, inclusief de ultieme HR-survival kit. 

Want omdat ik op nummer 1 sta, heb ik de actie verlengd tot 18 november en daarom 5 extra limited editions gereserveerd.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen

Ps. Actie verlengd! Bestel je het boek vóór 18 november, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.