Missie geslaagd
14 maart 2023 
2 min. leestijd

Missie geslaagd

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik had gisteren een topdag.

Kwam allemaal dankzij het experiment met de balpenglimlach waarover ik je gisteren schreef natuurlijk.

Want niet alleen was het door alle mails met een 'Ja' die ik kreeg overduidelijk dat je inderdaad per direct gelukkiger wordt als je glimlacht, maar er waren ook een paar grappige bijeffecten.

Zo kreeg ik ook iets van tien mails van HR-strijders, die alleen al gelukkig werden van het lezen van de mail. Sommigen moesten zelfs hardop lachen, schreven ze me. Wat mijn dag natuurlijk nog beter maakte.

Maar wat trouwens helemaal niet zo raar is, want alleen al door te denken aan een mooie gebeurtenis in je leven, een vakantie of de eerste ontmoeting met je grote liefde of zo, word je al gelukkiger. 

Dus ik vermoed dat ook als je alleen al denkt aan een glimlach, of omdat je - net als Yvonne en Daniëlle - hardop moest lachen toen je de mail van gisteren las, dat je dan gewoon een puntje hoger scoorde op de geluksladder. 

De afgelopen maanden krijg ik ook elke dag mails of Linkedin berichten van lezers van mijn boek 'HR met ballen'. Deze mail van Amber Kroese kreeg ik een paar dagen geleden.

'Hi Bob, goedemorgen, 

Ik vond HR even niet meer zo leuk; trekken aan een dood paard, noodzakelijk kwaad zijn, of stoffer en blik. Dus heb ik een andere job als interim manager. 

Maar donderdag heb ik tóch weer een gesprek als HR-strijder, zoals jij dat zo mooi zegt. En door het lezen heb ik er nog meer zin in. 

Mocht ik de baan krijgen en gaan doen, dan hoop ik door jouw boek er anders in te kunnen staan, sterker, met ballen.

Dank je wel!  

Amber'

Kijk, dat vind ik nou tof en is misschien wel de belangrijkste reden dat ik het boek schreef. 

Zorgen dat jij je werk - en gewoon het mooiste vak ter wereld  - weer geweldig gaat vinden. Dat je sterker in je schoenen staat. 

Niet met een telefoonboek vol gaapslaperig theoretisch gewauwel, maar met een praktisch boek, waarin ik je gewoon de beste tips vertel uit de gesprekken die ik voerde met duizenden HR-strijders. 

Maar, je ook laat zien wat de drie redenen zijn waarom je nu nog genegeerd wordt door het MT. En hoe je met een paar simpele aanpassingen ervoor zorgt dat het MT voortaan ademloos aan je lippen hangt. En nog veel meer, waaronder mijn 9 persoonlijke lifehacks.

Als alles goed gaat, is 'HR met ballen' eind deze week vijf maanden lang het bestverkochte HR-boek van Nederland.

Daarom heb ik de komende twee dagen nog een toffe actie, voor als je mijn boek nog niet hebt. (Echt serieus? ;-) 

Als je namelijk nu de speciale bundel van 'HR met ballen' aanschaft, betaal je slechts € 34,99 in plaats van € 44,49

Je krijgt dan niet alleen het boek, maar ook het luisterboek én het e-boek. 

Gebruik bij de checkout wel even de kortingscode 'bobopeen' en dan komt de bundel snel naar je toe. 

Dit is de link om te bestellen.

Bestel 'HR met ballen' met korting >>>