Met deze tip heb je nooit meer een baaldag
24 augustus 2021 
1 min. leestijd

Met deze tip heb je nooit meer een baaldag

Misschien baal je vandaag ongelofelijk van je werk. Of anders morgen of toch zeker ergens deze maand. Zou zo maar kunnen.

Maar vandaag heb ik een tip voor je waarmee je gegarandeerd nooit meer in je werkzame leven baalt van je werk. Ik las die tip gisteren ergens op LinkedIn en ging he-le-maal stukowitz.

Het bericht is zo ongeloofwaardig en zo fout, dat ik het eerst niet geloofde en er speciaal voor naar de drogist ben gereden.

Daar kocht ik een thermometer van Johnson & Johnson. Dus niet van een B-merk of een eigen merk oormetertje, nee een luxe kwaliteitsthermometer van J&J.

En thuis opende ik de verpakking en las toen in de bijsluiter, met alle zeven kwaliteitseigenschappen van een heuse Johnson & Johnson thermometer, de volgende hilarische zin.

"Every rectal thermometer made by Johnson & Johnson is personally tested and after that sanitized..."

OMG...

Hoe zwaar Kaa U Thee jouw baan ook voelt vandaag, of morgen, of volgende week, die is nooit zo balen als die van de persoonlijke rectaaltester van jouw koortsmeter.

Nee, Jij hebt gewoon mazzel met je baan, ook vandaag op je baaldag.

Bovendien heb jij, beste HR-strijder, deze hele week mazzel. Want je krijgt deze hele week 50 procent korting op alles, als je tenminste de speciale code mazzel50 gebruikt. Je krijg bijvoorbeeld:

>>> Alle masterclasses voor half geld

>>> Een abonnement op BG magazine Plus voor de helft

>>> 50 procent korting op het plaatsen van een vacature

Met de code mazzel50 krijg je tot en met vrijdag 27 augustus 18:00 uur 50 procent korting op ALLES. Wees er dus op tijd bij, want vrijdag om 18:00 uur precies is je mazzelweek voorbij.