Met deze simpele oefening word je direct gelukkig
13 maart 2023 
2 min. leestijd

Met deze simpele oefening word je direct gelukkig

Maandagmorgen, nieuwe week, nieuwe kansen.

Dus heb ik bedacht dat we een experiment gaan doen. Ja, wij samen, dus jij, ik en alle andere 6.000 HR-strijders die deze hrm-tertainment op dit moment aan het lezen zijn.

Het is een simpel experiment waarvan al in 1890 op kleine schaal is aangetoond, dat je er per direct gelukkiger van wordt. Ja, zelfs als je het gevoel hebt, dat er twee bakstenen aan je mondhoek hangen die bezig zijn met een permanente verzakking.

Ik vond het wel geinig om dit experiment eens op grote schaal te doen, zodat we zeker weten dat het werkt. Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar gelukkiger worden, dat vind ik een fijn vooruitzicht.

Goed, klaar? Komt ie.

Ga eerst even lekker zitten. Staan mag ook, maar dan schijnt het weer wetenschappelijk ingewikkeld te worden om het allemaal te valideren. Dus op je gat, benen recht onder je en ga dan ook maar gelijk een beetje rechtop zitten.

Pak dan nu een pen. Gewoon een goedkope balpen is prima, maar hé, als jij je wilt uitsloven met die goudbelegde Mont Blanc vulpen, dat mag ook natuurlijk.

Als je maar geen pen gebruikt, waarvan je niet weet waar die in heeft gezeten, want het is dus de bedoeling dat je nu die pen in je mond stopt.

Dus stop die pen in je mond, en nee, niet het puntje om aan te sabbelen, maar in de volle breedte.

Dus je pakt die pen en stopt die over de hele breedte tussen je lippen, dus van links naar rechts. Check wel even of het puntje van de pen niet op je wangen drukt, want dat gaat ie lekken, zeker als je de gelukkige bezitter van die Mont Blanc pen bent, en dat maakt zo'n rotzooi van je maquillage.

Goed, die pen zit daar en als het goed is, voel je nu dat je glimlacht. Heel breed glimlacht zelfs. Klopt dat?

En terwijl je zo breed aan het glimlachen bent, wil ik dat je even, heel even maar, je ogen dichtdoet en bij jezelf nagaat: Ben ik gelukkiger nu? Al is het maar een fractie. 

Dus doe je ogen dicht, glimlach je mooiste glimlach en voel wat een ander gezicht opzetten met je doet.

En? Ja of Nee? Ben je gelukkiger? 

Stuur je me dan nu even een reply op deze mail om me te vertellen of het voor jou werkte? Een simpel ja of nee is genoeg.

Waar ik zelf dan gelukkig van word, maar dan al bijna vijf maanden, is dat mijn boek 'HR met ballen' al die tijd al het bestverkochte HR-boek is. Want echt, holy moly, vijf maanden op nummer 1? Dat had ik echt niet durven dromen, zelfs niet in mijn hele stoute.

Maar aan het einde van deze week is het echt zover en dat is ongelofelijk. 

Daarom heb ik de komende drie dagen een toffe actie, voor als je mijn boek nog niet hebt en misschien zelfs al een tijdje loopt te twijfelkippen of het wat voor je is. 

Als je namelijk nu de speciale bundel van 'HR met ballen' aanschaft, betaal je slechts 34,99 in plaats van € 44,49

Je krijgt dan niet alleen het boek, maar ook het luisterboek én het e-boek. Gebruik bij de checkout wel even de kortingscode 'bobopeen' en dan komt de bundel snel naar je toe. 

Dit is de link om te bestellen.

Bestel 'HR met ballen' met korting >>>