Mag het ook geel met roze stippen zijn?
31 augustus 2022 
2 min. leestijd

Mag het ook geel met roze stippen zijn?

Rond 1906 werd Amerika ineens de grootste autofabrikant ter wereld.

In 1902 produceerde het land nog maar 302 auto's, vier jaar later waren dat er al meer dan 56.000. Dat had natuurlijk alles te maken met de lopende band, die door Henry Ford is geperfectioneerd.

Je kent hem vast wel, net als zijn bekende uitspraak dat kopers van zijn T-ford die auto in elke kleur konden krijgen, zolang die maar zwart was. 

Want auto's liepen in duizenden van de band, maar een auto in een andere kleur spuiten, ging nog niet zo lekker.

Misschien denk jij dat een arbodienst ook een product is dat van de lopende band rolt. Dat er daarom niet zoveel te kiezen valt als je een arbodienst zoekt.

Misschien denk je zelfs wel dat elke arbodienst zo'n beetje hetzelfde doet. Of ken je alleen maar de bekende namen, dus zeg maar de BMW's, Audi's en Citroëns van de arbowereld.

Maar net als in de wereld van de lopende band, is er in de arbowereld echt wel het een en ander veranderd. 

Zo kun je kiezen uit maar liefst 170 verschillende arbodiensten. En dat zijn alleen nog maar de gecertificeerde. Dus waarom zou je blindelings voor BMW of Audi gaan. Alleen maar omdat je die naam al een eerder hebt gehoord?

Dat is best een beetje dom toch? Want als iets bekend is, wil dat dan ook zeggen dat het echt de beste is? Dat er geen veel betere alternatieven zijn? Je weet wel beter toch?

En stel dat jouw huidige arbodienst je ineens vertelt, dat je elk contract kunt kiezen zolang het maar een full-service contract is? 

Wat nu als ik je vertel, dat een contract met een arbodienst gewoon in alle kleuren van de kleurenwaaier te krijgen is? Zelfs als maatwerk, dus ook als je geel met roze stippen zou willen? Als je maar iets verder kijkt dan je lijstje met bekende namen.

Wat er allemaal wel en niet kan, vertellen Marco de Zeeuw en ik je in de online workshop Inkoop Arbodienstverlening en Preventie op 13 september om 13:30 uur. 

Daarin vertellen Marco en ik je alles wat je moet weten om een nieuwe arbodienst te selecteren. En ook... 

  • Welke 5 valkuilen er zijn als je op zoek gaat naar de beste arbodienst. 
  • Hoe je voorkomt, dat je verkeerd ingerichte arbobeleid je tienduizenden euro's kost. 
  • 5 niet te missen feiten en fabels over arbodienstverlening die niemand je vertelt. 
  • Hoe je door alle glimmende folders en verkooppraatjes van arbodiensten heen prikt, zodat je nooit meer een verkeerde arbodienst kiest. 
  • Hoe je in 3 simpele stappen direct aan de slag kunt met preventie en duurzame inzetbaarheid en zorgt dat het ook echt werkt. 
  • Waarom gratis arbo niet bestaat en zelfs niets anders is dan een fopcontract, met teleurstelling, frustratie en een vette rekening als resultaat. 
  • De 3 redenen waarom het eigenregiemodel zelden meer werkt en zelfs zorgt voor honderden miljoenen extra schade voor de BV Nederland. 

Na de workshop weet je genoeg om zelf aan de slag te gaan met je zoektocht, of je laat ons jou helpen. Aanmelden doe je via deze link: 

>>> Aanmelden gratis workshop Inkoop Arbodienstverlening en Preventie