Last van monsters in je keuken?
11 juli 2022 
1 min. leestijd

Last van monsters in je keuken?

"Er is een gigantisch monster in mijn huis. Het is harig en rent op enge puntige poten achter me aan. Ik ben gevlucht naar de badkamer. Je moet nú komen."

Stel dat een goede vriendin je zou bellen en dit zou zeggen. Je zou onmiddellijk je huis uitrennen en deze dame redden toch?

Is er iets nobeler dan een vriend in nood redden? A friend in need is a friend indeed. Toch?

Nou, hier ging het wat anders. Deze dame belde namelijk in paniek met de politie van West Yorkshire. Dat was pas nadat ze al haar vrienden had gebeld.

Want die vrienden, die lieten haar een-voor-een stikken.

Ze werd gewoon uitgelachen, uitgescholden en ja zelfs ontvriend. De meesten verbraken gewoon de verbinding, terwijl ze nog net een stukje scheldwoord kon horen.

Moro.. You dum... Stupid c...

Nadat het bericht hierover door de politie werd vrijgegeven, vonden hordes wildvreemde - en ongetwijfeld in slonzige nachtelijke ünterhosen gekleede - feeksboek commentatoren dat deze dame in nood moest worden opgesloten in een donkere kamer en dat daarna de sleutel moest worden weggegooid.

De kranten en columnisten buitelen over elkaar heen om de eindeloze verspilling van overheidsgeld nu eindelijk eens tegen te gaan.

En waarom?

Alleen maar omdat er een gigantisch lijf met 8 poten aan het plafond hing. Die aan een draadje naar beneden kwam en waar de hoofdpersoon in dit grof schandaal zich gewoon te pletter van schrok.

Er was geen vriend die haar wilde helpen een onschuldig spinnetje te vangen. En zelfs onze beste vriend kwam niet in actie, maar besteedde wel tijd aan een uitgebreid persbericht hoe belachelijk het was waar mensen tegenwoordig de politie allemaal wel niet voor bellen.

Goed, het moraal van dit verhaal?

Laten we afspreken dat je me altijd mag bellen als je hulp nodig hebt. Voor een spin, een muis of een ander monster in je keuken. 

Waar je me ook voor mag bellen, is als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste HR-software. Of het nu gaat om salarissoftware of juist een complete suite waarmee je alles op het gebied van HR in jouw organisatie kunt vastleggen.

Want het vinden van HR-software lijkt soms best een beetje op zo'n monster met acht poten. Een waar je liever voor vlucht, dan dat je die recht in de ogen kijkt.

Terwijl dat helemaal niet hoeft. Als je maar weet hoe je zo'n monster moet verslaan.

En dat is precies wat wij kunnen. Als je wilt, doen we dat samen met jou en vinden we binnen no-time de beste HR-software voor jouw organisatie. Zodat je weer rustig adem kunt halen. 

Op deze pagina vind je alle info:

>>> Help mij de beste HR software te vinden