Ladies night voor mannen
26 augustus 2021 
1 min. leestijd

Ladies night voor mannen

Deze HRM-tertainment is alleen voor de mannen onder ons. Sorry dames, doorlezen op eigen risico ;-)

Dit verhaal begint rond 10 p.m. op een donderdag, ergens in Oxford bij een club waar ik aan de deur wordt geweigerd door een kale deurmat. 

'Sorry mate'.

Ik zeg eerlijk, ik was tot dan toe nog nooit geweigerd bij een club, dus bij deze hittepetit begonnen al snel wat stoomwolkjes uit de wijde neusgaten te ontsnappen.

Tot die kleerkast in zijn zwarte double brested Gako-pak eraan toevoegde: 'Ladies night, you'll have to wait 'till eleven'.

Dus stond ik daar met mijn stapmaat bijna een uur lang vooraan in de rij te kleumen. Voor twee stupide chromen paaltjes met een bordeauxrood kabeltouw ertussen. 

Waar je makkelijk langs kon lopen, als die deurstopper er niet had gestaan.

Af en toe werd de deur open gedaan, kwam er muziek en gelach naar buiten en gingen er, meestal pas nadat ze een paar minuten innig hadden geknuffeld met Mr. Onno Steroids, een paar prachtig opgedofte dames naar binnen.

En ik zweer je: drie kwartier naar zo'n tafereel kijken, voelde erger dan je neushaar bijknippen met een heggenschaar.

Maar wat ik toen nog niet wist, is dat ík eigenlijk de mazzelaar van de dag was.

Want Mike, zoals muscleman eigenlijk heette, ontblootte zijn grijns, bleek een vriendelijke peer en opende om 11 p.m. precies de poort.

Hij zei: 'Enjoy, mates', wat nogal een understatement was voor wat er komen ging.

Want, terwijl ik als eerste man die avond bij de club naar binnen mocht, mijn jas afgaf bij de garderobe, mijn ogen aan het donker wenden en ik langzaam het hart van de club binnen liep, steeg een wild gejuich en gejoel op. 

En daar zag ik honderden dames die daar de longen uit hun lijf schreeuwden. Een paar floten zelfs op hun vingers. Ze wenkten dat ik snel binnen moest komen, gaven handkusjes en daarna werd ik door zeker tien Oxfordse killerbodies meegesleurd op de dansvloer. Waar mijn mannelijke ego een boost kreeg die je waarschijnlijk maar een keer in je leven ten deel valt.

En ik weet nog, dat ik een uurtje later bij de tweede pint dacht: voor wie is de Oxford variant van de ladies night nu eigenlijk het leukst? 

Het antwoord weet deze mazzelpiemsel zoveel jaren later eigenlijk nog steeds niet.

Wat ik wel weet, is dat jij gewoon deze hele week week mazzel hebt. Of je nu een kerel bent of een ik-heb-stiekem-toch-doorgelezen-mevrouw ;-).

Wie je ook bent, je krijgt namelijk deze hele week 50 procent korting op alles, als je tenminste de speciale code mazzel50 gebruikt.

Bekijk hier het aanbod

Met de code mazzel50 krijg je tot en met morgen 18:00 uur 50 procent korting op ALLES. Wees er dus op tijd bij, want morgen om 18:00 uur precies is de mazzelweek voorbij.