Laatste kans: Bestel 'HR met Ballen' vandaag en win de gesigneerde Limited Edition
18 november 2022 
0 min. leestijd

Laatste kans: Bestel 'HR met Ballen' vandaag en win de gesigneerde Limited Edition

De afgelopen weken mailde ik je elke dag over mijn nieuwe boek HR met Ballen. Daar ga ik na vandaag even mee stoppen. Het is wel even mooi zo toch?

Maar niet voordat ik je totaal ongegeneerd nog een laatste keer vertel dat je nog maar een paar uur hebt om een van de de vijf super limited editions van 'HR met Ballen' te winnen.

Want alleen als je vandaag 'HR met Ballen' bestelt, maak je kans op een persoonlijk door mij gesigneerd exemplaar van het boek inclusief de ultieme HR survival kit. 

Als je wilt weten wat er precies in zit kijk dan nog even naar de unboxing video die ik hiervoor maakte. Ik waarschuw alvast, jij wilt die hebben, hebben, hebben ;-)

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen. 

Ps. Laatste kans: Bestel het boek vandaag nog, want alleen dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.