Kom je zo live naar me kijken?
28 oktober 2022 
1 min. leestijd

Kom je zo live naar me kijken?

Zo meteen om 12:00 uur ben ik live te zien en horen in de boekenhelden podcast van Jacarrino Dost.

Hij heeft mijn boek 'HR met ballen' van voren naar achteren gelezen en mailde me gister om half een om te vragen wat mijn poison is, ofwel wat ik wilde drinken tijdens de podcast.

Hij schreef ook, dat ik zijn mail waarschijnlijk pas om half vijf zou lezen, en toen wist ik dat hij mijn boek echt helemaal had gelezen.

Want in hoofdstuk acht van mijn boek staan 9 lifehacks voor HR-professionals. Hoe je korte metten maakt met je propvolle mailbox is daar zeker een van.

Ik heb er erg veel zin in om helemaal in mijn boek te duiken. Want Jacarino is iemand die ook elke week wel een management boek leest en bovendien ook een marketing achtergrond heeft.

Anyway, ik moet dus zo langs de make-up en de kappert, maar vooral moet ik nog even het persoonlijke voorwerp dat ik ga meenemen even heel goed inpakken. 

En nee, dat wordt niet mijn gitaar en de piano past niet in mijn bummer, maar ik heb iets anders dat heel goed bij de andere parafernalia in de bijzondere studio van Jaccarino past. 

Ik heb het meer dan 30 jaar geleden gekocht en heb het daarna nooit ergens anders gezien. 

Dus ik vermoed, dat het misschien wel een beetje zeldzaam is en hoop dat Jaccarino me kan vertellen dat het een tonnetje waard is of zo ;-)

Maar goed, we gaan het natuurlijk vooral hebben over het boek 'HR met ballen' zelf. 

Dus komt dat zien en horen, en stel vooral al je vragen, want ik ga ze live beantwoorden. 

We beginnen om 12:00 uur sharp en we zijn dus live te zien en horen.

Enne Jacoboy, gaan we ook een paar boeken weggeven eigenlijk?

Bekijk 'HR met ballen' live in de boekenhelden podcast >>>

Ps. Morgen al het boek lezen? Bestel dan jouw favoriete versie via de speciale website 'HR met ballen'. Bestel je vóór 4 november, dan maak je ook kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.