Ik stuurde per ongeluk het hele boek
16 september 2022 
0 min. leestijd

Ik stuurde per ongeluk het hele boek

Toen ik imago expert Sascha Bertus vroeg of ik een paar van haar beste tips mocht gebruiken in mijn nieuwe boek 'HR met ballen', stuurde ik haar in plaats van het ene hoofdstuk per ongeluk het hele manuscript.

Waarna ze enthousiast terug mailde:

"En ik heb ook al een sneakpeak in je boek genomen. Jouw schrijfstijl is echt zo heerlijk en maakt van saaie HR taal echt leesbare en inspirerende content."

Een prachtig compliment waar ik best een beetje stil van werd.

Of jij het daar mee eens bent, mag je zelf beoordelen, want mijn boek 'HR met ballen' kun je nu reserveren op de speciale website.

Als je het boek bestelt, maak je ook kans op een heerlijke lunch met mij en Pauline Miedema, die een paar hoofdstukken meeschreef aan het boek.

Als je een van de zes winnaars bent, kun je mij en Pauline de oren van ons hoofd vragen over het boek, of over HR, je hoofdpijndossiers of iets anders wat je altijd al eens met ons hebt willen bespreken.

Maar dat is nog niet alles, want alle kopers van het boek krijgen als bonus ook de speciale Personal Branding masterclass die ik met Sascha maakte cadeau.

Op de speciale website lees je alles over het boek en kun je het ook gelijk bestellen. En wie weet, zien we elkaar binnenkort voor een lunchdate? Dit is de link: https://hrmetballen.nl/reserveer