Huilkriebel en snotjebel
26 oktober 2022 
1 min. leestijd

Huilkriebel en snotjebel

Ik sta helemaal alleen in een grote zaal vol kleine fietsjes en trapauto's.

Die gymzaalvloer piept onder mijn schoenzooltjes als ik naar een felrode trapauto loop en er snel op ga zitten.

Mijn peuter onesee, die mijn mams zelf maakte, is van een of andere jaren zeventig jeukstof met een schattig ritsje aan de voorkant, dat schuurt aan mijn buik, en ik voel een hysterische huilkriebel en een dampende snotjebel opkomen.

Daarna loopt ze weg. Mijn moeder. Mijn alles. De verraadster.

Waarna ik vakkundig de peuterleidster en de andere kinderen negeer, niet reageer op vragen - kan hij wel praten? - en de hele ochtend op een auto zit en naar buiten staar naar de plek waar mijn moeder net iets te enthousiast voor het laatste naar me zwaaide en me daarna heeft achtergelaten in een naar peuterpoepluiers stinkende peuterspeelzaal.

In je leven zijn er een paar van die life events, die je tientallen jaren later nog voor de geest kan halen alsof het gister was.

De eerste keer naar school, het eerste schoolkamp, je eerste grote liefde, überhaupt je eerste keer, trouwen, de geboorte van je kind.

Je ziet de kleuren, de mensen, je weet nog precies hoe het weer was en wat er gezegd werd en ruikt zelfs even de geur van toen.

Het uitbrengen van mijn boek 'HR met ballen' is zeker weten ook zo'n life event en ik sta al weken 'aan' zoals dat heet. Ofwel een lijf vol adrenaline en heel veel meer en minder gelukzalige emoties. 

Gister was bijvoorbeeld een heel tof eerste lanceringswebinar en de tweede is bezig terwijl jij dit leest. In dit webinar vertel ik je alvast 9 van de beste tips uit mijn boek. 

Mocht je dat niet willen missen, meld je dan even aan voor de volgende op 3 november. 

Want het zou zomaar kunnen, dat er een paar tips in zitten die voor jouw professionele leven echte life events worden. Dit is de link om je aan te melden:

>> aanmelden online boeklancering HR met ballen

Je kunt het boek ook direct bestellen via de speciale website van het boek. Alleen daar kun je ook een van de speciale edities kopen én maak je tot 4 november kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek. Dit is de link:

>> Bestel boek 'HR met ballen'

Oh ja, vrijdag ben ik trouwens te gast in de live boekenhelden podcast met Jacarrino Dost. Vanaf 12:00 uur ben ik een uur lang live te zien en horen via YouTube en vertel ik je alles over het boek.

Ps. bestel je voor 4 november het boek, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.