HR met ballen staat op 1 in Managementboek Top 100
11 november 2022 
1 min. leestijd

HR met ballen staat op 1 in Managementboek Top 100

52 jaar, wel een beetje raar.

En nee ik ben niet verliefd of zo en sta ook niet te trillen op mijn benen, maar heb wel iets gedaan wat ik al heel lang wilde doen.

Want ik heb een 'unboxing video' gemaakt. Nu zul je misschien denken, watdevork nu weer Bob.

Nou een unboxing video is dat iemand een kek cadeautje voor zichzelf koopt - een nieuwe iphone 15 Pro overspoten met bladgoud, een zelfwaterende bambooplant, of een vleesetende nagelschaar ofzeu - en dat die dan een video maakt van het openmaken van de doos en dan tot in den treurnis alles beschrijft wat er in die doos zit.

Ja serieus, en daar kijken dan miljoenen mensen naar. Maar verder gaat het best goed met de mensheid denk ik.

Enniewee, ik heb dus ook zo'n video gemaakt, maar dan van iets waar je wel iets aan hebt, namelijk de Super Limited Edition van mijn boek 'HR met ballen'.

Van die limited edition van 'HR met ballen' zijn er maar 50 gemaakt. Dat is dus echt een hebbedingetje. Zeg dus niet, dat ik je niet gewaarschuwd heb als je zometeen de video gaat kijken.

En omdat 'HR met ballen' vandaag alweer vier dagen op één staat in de Managementbeok Top 100, ga ik dus de Special Limited Edition, die ik in de video 'unbox', weggeven.

Wat je daarvoor moet doen, zie en hoor je aan het einde van de video.

Bekijk hier de speciale HR met ballen unboxing video >>>

Je kunt trouwens ook gewoon valsspelen en de Limited Edition van 'HR met ballen' bestellen voor € 99,99. Maar op = op.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook alle speciale edities van het boek bestellen. En natuurlijk ook de gewone hardcover, luisterboek of e-boek. Dit is de link om te bestellen.