HR met ballen best verkochte managementboek 🚀
02 januari 2023 
1 min. leestijd

HR met ballen best verkochte managementboek 🚀

Als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2023.

We zijn er met zijn allen in elk geval knallend ingegaan, want er werd nog nooit zoveel vuurwerk verkocht als deze jaarwisseling.

Maar net voor al dat vuurwerk werd afgestoken, kreeg ik een bericht dat er bij mij pas echt in knalde. 

Want mijn boek 'HR met ballen' was in 2022 het bestverkochte managementboek in de categorie Personeelsmanagement. En het staat ook nog eens op 12 in de jaarlijst van Managementboek.

En dat is natuurlijk te gek nieuws. Want mijn boek verscheen pas op 24 oktober en de jaarlijst wordt al ergens in november opgesteld. Dus je begrijpt, ik ben superblij met dit resultaat.

Daarom heb ik een leuke actie verzonnen, waarmee je het nieuwe jaar goed kunt beginnen. Want als je deze week het boek koopt, krijg je het luisterboek erbij voor maar 5 euro.

Waarom zou je lezen en luisteren tegelijk? 

Nou dat is simpel, als je iets leest, ben je meestal na een week of zo 70 tot 80 procent alweer vergeten. Maar als je een boek leest, terwijl je tegelijkertijd luistert, dan onthoud je tot wel 5 keer meer.

Anyway, je kunt via deze link het boek bestellen. 

Gebruik de code 'bobopeen' bij de checkout en het luisterboek kost je dan geen 14,50 maar slechts 5 euro.

>>> Bestel 'HR met ballen' inclusief het luisterboek met korting

Ps. de korting geldt ook voor de speciale bundel. Je krijgt dan ook nog eens het e-boek er helemaal gratis bij. Je bestelt de bundel via deze link.