Hoe laat je een kinderlokker en een moordenaar samen sporten
30 januari 2023 
1 min. leestijd

Hoe laat je een kinderlokker en een moordenaar samen sporten

"Ik ben sportleraar voor moordenaars en narcisten."

Afgelopen zomer speelde ik een tenniswedstrijd tegen Bram en dit was zijn antwoord toen ik vroeg wat hij voor werk deed.

Bram is psycholoog en begeleidt 58 mensen in een TBS-kliniek bij het sporten. En dat bleek een stuk spannender dan een uurtje dumbells pompen in de sportschool.

Want kinderlokkers en moordenaars samen in een sportzaal, dat is niet bepaald een goede combinatie. Voordat je het in de gaten hebt, wordt er iemand lek geprikt achter de bok of gewurgd met een set turnringen.

Bram wist precies wie wel en wie niet met elkaar in de sportzaal konden. Dus welke psychische stoornis zeg maar goed met een andere stoornis door de deur kon.

Maar ook welke tbs'ers een automatisch recept zijn voor bonje, gevechten, gescheld, agressie of 'De Cock en de moord op de gymmat'.

Ik moest eraan denken, toen ik samen met Rick van Echtelt, eigenaar van AG5, een actie aan het bedenken was om hun skills matrix software onder je aandacht te brengen.

Want, als je een beetje bedrijf hebt, dan heb je tientallen of zelfs honderden medewerkers die zo allemaal hun eigen vaardigheden hebben, in de vorm van ervaring, opleiding en natuurlijk de benodigde certificaten.

Vaak zijn certificaten nodig om bepaald werk verantwoord en veilig te kunnen doen, of om machines te kunnen bedienen.

En het is niet heel gemakkelijk om die vaardigheden allemaal bij te houden. Vaak is de informatie over bijvoorbeelden certificaten van medewerkers niet up-to-date. En als er dan iemand ziek is of weggaat, weet je niet altijd wie het juiste papiertje heeft en het werk kan overnemen.

Met als gevolg, dat het werk stil komt te liggen, of dat je lang moet zoeken naar die medewerker die wél de juiste papieren heeft.

De skills van al die medewerkers worden vaak bijgehouden in ingewikkelde excel sheets, en dat is niet alleen heel bewerkelijk, maar de kans op fouten is ook erg groot.

Daar heeft AG5 dus een hele mooie oplossing voor, namelijk Skills Management Software.

Met die software heb je:

  • Direct overzicht van de vaardigheden van medewerkers op basis van specifieke eisen.
  • In één oogopslag inzichtelijk wie in het team gekwalificeerd is voor nieuwe projecten of taken.
  • Een app die medewerkers direct inzicht in hun vaardigheden geeft.
  • Een tool waarmee je de trainingsbehoefte nauwkeurig kunt voorspellen.

Deze week heb ik een mooie actie voor je waarmee je heel eenvoudig en vrijblijvend kennis kunt maken met deze software en bovendien ook nog eens € 6.000 bespaart. Dit is wat je krijgt:

  • Een gratis proefperiode van de Skills Management Software van twee weken. 
  • Gratis software-implementatie en gegevensimport (t.w.v. € 4.000). 
  • Een bonus masterclass met een skills management expert (t.w.v. € 2.000). 

Meer weten? Kijk dan op de speciale actiepagina en vraag een demo aan.

Boek een gratis demo van de Skills Management Software >>>