Grote ontploffing
09 november 2022 
1 min. leestijd

Grote ontploffing

Gisteren ontplofte mijn mailbox, de Whatsapp en LinkedIn. En kreeg ik uitnodigingen voor een paar belangrijke interviews en podcasts. 

Natuurlijk allemaal omdat 'HR met ballen' op een staat in de Managementboek top100. 

Iets wat heel bijzonder schijnt te zijn voor een boek over HR, en wat nog bijzonderder is omdat ik een vijfvoudig bestseller auteur van de troon hebt gestoten. 

Sorry nog daarvoor Femke Hogema. Jouw boek is trouwens ook erg goed.

Ergens in mijn achterhoofd sluimert inmiddels het besef dat ik ergens wel een keer moet ophouden met je steeds maar opnieuw vertellen over mijn nieuwe boek 'HR met Ballen'. 

En dat gebeurt ook, echt, ergens de komende dagen of week of zo. Als de roes van die nummer een positie een klein beetje minder wordt.

Maar zolang ik nog mailtjes krijg als als die van Barbara Prins:

'Wauw!! Gefeliciteerd Bob, super leuk om zo meegenomen te worden in jouw aanloop (de spanning) de afgelopen twee weken naar dit moment.'

Of die van Willy Kruger

'Geweldig nieuws en wel verwacht…'

En Elise van der Reek

'Mission accomplished! Gefeliciteerd Bob! 

Hartelijke groet & hou het goede gevoel vast.'

Of die van Raymond Tuerlings die me mailde:

'Ik vind HR met Ballen echt een baanbrekend boek wat ze eigenlijk als standaard werk zouden moeten voorschrijven in de huidige HBO HR opleidingen.'

En zo kan ik wel nog even doorgaan.

Dus tja, dan zou ik wel dom zijn als ik je niet nog even een paar dagen meeneem in de boekentrip slash achtbaan slash dollemansrit slash het leven van een hrock 'n hroll bestsellerauteur toch?

Mocht je je het boek nou nog niet hebben besteld, maar zo langzamerhand wel een beetje nieuwsgierig naar al die tamtam over 'HR met ballen', dan is dus nú het moment aangebroken.

Als je het boek vandaag bestelt, maak je ook nog kans op een van de vijf door mij persoonlijk gesigneerde limited editions, inclusief de ultieme HR-survival kit. En omdat ik op nummer 1 sta, heb ik de actie verlengd tot 18 november en daarvoor 5 extra limited editions gereserveerd.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen.

Ps. Actie verlengd! Bestel je het boek vóór 18 november, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.