Getatoeëerde zangengel
18 maart 2022 
1 min. leestijd

Getatoeëerde zangengel

De afgelopen twee weken zag ik twee zingende engelen. 

Eerst was daar Anneke van Giersbergen, die had een stoere getatoeëerde versie van Kate Bush meegenomen, maar kreeg het toch voor elkaar om bij de meest breekbare liedjes de helft van de zaal in tranen te laten uitbarsten.

En vanmorgen ben ik aan het bijkomen van Wende, die behalve een beeldschone zangengel, gisteravond tegelijkertijd ook rockchick, woordkunstenares, scheurbekje en getormenteerde twijfelzangeres was.

Ergens midden in coronatijd dacht ik dat ik nooit meer naar een concert zou gaan, te gevaarlijk, te veel wappies, te veel gedoe. 

Maar na twee keer in twee weken flabbergasted achter te zijn gebleven, weet ik dat ik bij de volgende pandemische perikelen gelijk een concertzaal kraak, een morsige legertent opzet, een hanenkam boetseer met groene zeep, en een broek vol scheuren aantrek.

En dan elke week minstens één zangengel uitnodig om samen met mij muziek te leven, want zonder dat ben ik liever dood.

Maar goed, even een klein zijstapje van mijn roze muziekwolk.

Want behalve naar concerten, mogen we ook weer naar kantoor. Steeds meer medewerkers werken weer op kantoor. Of in elk geval een paar dagen per week.

Dat vraagt om een een nieuwe manier van werken. En veel organisaties worstelen met de vraag: Hoe organiseer je dat? Wat betekent dit voor je organisatie, de werkplekken, de onderlinge communicatie, de stijl van leidinggeven, maar ook voor de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en het werkplezier? 

Als partner van het Vitaliteitsnetwerk Nederland gaf ik 25 vrijkaarten weg voor het digitaal symposium 'Hybride werken' dat je meeneemt in alle ins en outs over hybride werken.

Die kaarten zijn allang op, maar ik heb nog wat extra kaarten gekregen. Vandaag is de laatste dag, dat je een vrijkaart kunt aanvragen.

Het online symposium is donderdag 24 maart tussen 09:30 en 11:30 uur. 

Wil je één van deze extra vrijkaarten bemachtigen en online bij dit symposium aanwezig zijn? 

Dan stuur je een mailtje naar inspiratie@hrnavigator.nl.