Gedraag jij je als een schokschouderende baviaan?
09 november 2020 
2 min. leestijd

Gedraag jij je als een schokschouderende baviaan?

Stel dat je adviseur was van een president die van geen wijken wil weten.

Terwijl jij, en eigenlijk iedereen, weet dat hij al ver in de reservetijd zit en met drie nul achterstaat.

En dat jij deze nogal narcistische man, die er niet om bekend staat dat hij goed kan luisteren, advies zou moeten geven. Hoe zou je dat doen?

Zou je als een schokschouderende baviaan voor wat camera’s gaan oproepen tot een totale oorlog?

Zou je 60 miljoen bijeen gaan sprokkelen waarmee een legertje op geld beluste advocaatjes misschien een beetje tijd rekt, maar vooral hun eigen bankrekening spekt?

Als zoethoudertje voor het tere zieltje van Mr. P, zodat hij rustig kan wennen aan het idee dat hij moet verhuizen?

Zou je je verstoppen achter je bureau en als een bange wezel wachten tot alles over is gewaaid, omdat je ooit hebt geleerd dat dat het beste is om te doen?

Of zou je op de zondagmorgen bij de koffie met een kaakje, de president zachtjes influisteren dat het misschien beter is om als waardig verliezer ten onder te gaan dan als een door de hele wereld uitgelachen losert die zich gedraagt als een driejarige op een skippybal?

Zou jij, zeg maar, zoveel ballen hebben?

Om zoiets te zeggen tegen iemand die zijn hand al op de rode knop heeft en elk moment uit zijn oranje aangelopen hoofd kan exploderen?

Ja?

Dan is onze nieuwe online training ‘Hoe word ik een HR-adviseur met ballen’ misschien wel iets voor jou.

In deze nieuwe gratis online mini-training leer je:

  • Wat de eigenschappen zijn van een goede HR-adviseur en hoe je erachter komt wat voor adviseur jij bent.
  • Hoe je de oogjes van je manager elke keer weer kunt laten glimmen zodra je met een voorstel komt, zonder dat je foute beïnvloedingstechnieken hoeft te gebruiken.
  • Waarom je moet stoppen met vaag HR-jargon en hoe je met een paar supersimpele aanpassingen alleen nog maar duidelijke taal spreekt, die iedereen binnen je organisatie binnen twee zinnen begrijpt.
  • Hoe je jouw directie inpakt met slimme verleidingstechnieken, waardoor zelfs de meest lastige HR-thema’s als warme broodjes over de toonbank gaan.
  • Hoe je ervoor zorgt dat HRM voortaan standaard op de MT-agenda staat en je bovendien steeds als eerste gevraagd wordt mee te denken over strategische HR-vraagstukken.
  • En nog veel meer…

Die online training is 3 december om 10:00 uur, duurt 90 minuten en kun je gratis volgen.

Maar wel een waarschuwing vooraf:

  • Meld je alsjeblieft alleen aan als je ook echt aanwezig bent. Er is beperkt plaats en ik baal ervan als je de plek bezet van iemand die wel gemotiveerd is om wat te leren.
  • De training is alleen geschikt als je nu al werkzaam bent als HR-adviseur en heeft ook alleen zin als je de overtuigingen en ideeën over jezelf in die rol durft te herzien.
  • Ben je op zoek naar een baan, vind je online trainingen wel een grappig tijdverdrijf, of hang je vooral de betweterige consultant uit? Meld je dan vooral niet aan, want ik gooi je er – tot groot plezier van de andere deelnemers – tijdens de training alsnog uit.
  • Ben je snel op je ieniepiemie getrapt, ben je alleen maar geïnteresseerd in gratis HR-meuk, of krijg je al afhangende mondhoeken als je één opvolgmail krijgt? Doe dan zeker niet mee, want we doen niet aan soft HR geneuzel, gaan je absoluut een verleidelijk aanbod doen voor een betaalde vervolgopleiding en sturen ook zeker te weten vaker mails.

Zit je nu driftig te knikken, moet je zelfs een beetje glimlachen om zoveel vrijpostigheid en heb je hier allemaal geen moeite mee? En wil je nog steeds graag meedoen?

Dan ben jij klaar om een echt goede HR-adviseur (met ballen) te worden en meer dan welkom ;-).

Dit is de link om je aan te melden:

Inschrijven voor de gratis training HR-adviseur met ballen