Gaat die confetti popper vanmiddag knallen?
23 mei 2023 
1 min. leestijd

Gaat die confetti popper vanmiddag knallen?

Ik kan dus geen confetti popper laten knallen.

Geen idee waarom dat is. Misschien heb ik steeds een maandagmorgen versie, of komt het omdat ik twee linkerhanden heb, of draai ik dat ding gewoon verkeerd om. Mijn vader hoor ik nu brommen, dat het natuurlijk komt omdat ik altijd al tegendraads was.

Maar vanmiddag om 13:30 uur ga ik het gewoon nog een keer proberen.

8 december vorig jaar opende ik samen met Pauline de laatste confetti popper. Nu ja, Pauline dan en ik dus niet. Op dat moment hadden we in 9 online trainingen al meer dan 1500 HR-strijders getraind over hoe ze HR weer met een gele markeerstift op de MT-agenda konden krijgen.

Daarna leek het ons, nu ja vooral mij, wel even genoeg. Hoe leuk ook, de batterij begon een beetje leeg te raken.

We planden daarom de volgende training pas ergens een half jaar later, zo tegen de zomer of zo, en zouden dan wel zien of er iemand nog zin in had. Die training verstopten we ook nog in een donker hoekje van de website en gaven het vooral niet teveel aandacht.

Ondertussen was ik bezig de batterij weer een beetje op te laden, na alle hectiek en sterrendom waar een bestseller auteur mee te maken heeft ;-) 

Maar goed, toen ik twee weken geleden met Pauline keek of er eigenlijk al aanmeldingen waren, was de training al vol. Een halfjaar lang hadden HR-strijders zich aangemeld voor het online webinar dat we vanmiddag gaan geven. En daar zijn er de afgelopen week nog meer dan 100 bijgekomen.

Geen idee of ze allemaal gaan komen, want de agenda van HR wordt gek genoeg vaak bepaald door het MT. Maar het aantal stoelen op de eerste rij bij online webinars is gelukkig onbeperkt. En zowel Pauline als ik willen graag zoveel mogelijk HR-strijders helpen.

Plus, er is dus stiekem toch weer een reden waarom we met confetti gaan knallen. Twee zelfs. En ik heb het alvast een paar keer geoefend, dus weet zeker dat het me dit keer gaat lukken.

Dus heb je je nog niet aangemeld en wil je vanmiddag alvast 9 van de beste tips uit mijn boek 'HR met Ballen' tot je nemen, gewoon vanuit je luie stoel?  En wil je ook zien: 

  • Hoe je het management bloednieuwsgierig maakt door maar een paar zinnen aan te passen in jouw HR-plan. 
  • Wat de drie redenen zijn waarom je genegeerd wordt in vergaderingen.
  • Welke 7 simpele overtuigingstechnieken van oplichters je kunt gebruiken om managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft. 
  • Hoe je zelfs de knieperigste directeur ervan overtuigt flink te investeren in HR. 
  • En nog veel meer...
Meld je dan nu aan en reserveer die stoel. We beginnen om 13:30 uur precies. Dit is de link om je aan te melden: