Ga jij glimpaaldansen in de woestijn?
01 december 2020 
2 min. leestijd

Ga jij glimpaaldansen in de woestijn?

Vorige week werd er iets raars gevonden in de woestijn van Utah.

Een metershoge monoliet van een glimmend soort metaal.

Die stond daar vierkant te shinen, kilometers verwijderd van welk bewoond kippenhok dan ook. Op een plek waar niemand hem eigenlijk had moeten vinden.

Behalve dan een per ongelukje overvliegende heli.

Wat was het? Een kunstwerk, een boodschap van Aliens? Een afscheidscadeau voor The Donald? Een 2021 homage aan Stanley Kubrick’s 2001 a space odyssey?

En hoe lang stond die metalen banketstaaf er eigenlijk al te glimmen?

Stond die er misschien zelfs al sinds het begin der tijden en hadden er ooit oer cro magnons tegen aan staan te batsen met hun knekelknotsen?

Was het een uit de hand gelopen grap van eenzame studenten in coronatijd, die graag ’s nachts nakend wilden glimpaaldansen onder de sterrenhemel?

Of was het een tijdelijk aanbod van hagedissen in UFO’s? Accepteer nu onze overheersing, of steek anders die monoliet maar op een plekje waar de zon nooit schijnt!

Ik schat in dat de complottheoriehorde er in een besloten feekbook groep een mooi nieuw thema van maken.

Volop speculatie over de sekte der Monolieten, waarbij de occulte aanhangers ’s nachts naakt dansen rondom de de vierkante leer der woestijn, waarbij ze spreken in hagedissentongen die eens per maand bij volle maan uit hun mond flitsen.

Enniewees, ik draaf door, want wat het nu precies was, zullen we nooit weten.

Want de monoliet is alweer verdwenen. Meegenomen door een onbekende derde. En niemand heeft ook maar iets gezien.

Wat trouwens knap is, want die onbekende derde moest wel efkes een stukje ongezien met zun fourwheel drive door de woestijn heen, langs honderden complotmaniakken.

En dan nog zonder dat iemand het zag met een takelwagen bijna vier meter staal optillen en poef, stilletjes in de nacht zonder geluid er weer vandoor. Zie je het voor je? Het is best een mysterie.

Wat zeker geen mysterie is, is het nieuwe jaarprogramma van BG magazine Plus. Dat is een nieuw membership voor HR-professionals die toe zijn aan een volgende stap.

Daarin delen we alle kennis over HR die wij hebben opgedaan bij het helpen van meer dan 12.500 klanten. Het is een nogal nuchter HR-programma, dus zonder vage buitenaardse theorieën en wilde speculaties.

Het zijn ook geen ingewikkelde theoretische gaapcollege’s van Professor Saaigaren, maar korte online masterclasses, vol praktijkvoorbeelden van HR-experts die al jaren meedraaien bij honderden organisaties.

Waarin je leert de zin en onzin van HR te scheiden. En het verschil leert tussen HR-feiten die je echt moet weten en pure HR-quatsch.

Waarbij je ook de HR-complotdenkers binnen jouw organisatie ontmaskert en al die HR-koeroes voortaan met fourwheeldrive en al de deur uitskupt.

Dat fonkelnieuwe programma’s voor HR-professionals staat niet ergens verloren in de woestijn op je te wachten. Je hoeft er dus niet kilometers voor te rijden over ruig terrein.

Want het is maar een klein stapje naar de speciale actiepagina. Daar lees je alles over het tijdelijke aanbod, zoals de lifetime korting van bijna 60% en de extra bonus die je krijgt.

Het aanbod geldt nog maar tot 3 december 18:00 uur, daarna verdwijnt deze in het niet, net als die monoliet.

Bekijk het aanbod

The truth is out there ;-),