En toen was er taart
10 november 2022 
1 min. leestijd

En toen was er taart

Gisteren om precies 12:47 uur ging de bel.

En daar wastie dan: de taart van Managementboek.

Die taart krijg je alleen als je boek op nummer 1 staat in de Managementboek Top100. 

Klinkt misschien een beetje suf, maar stiekem is die taart toch een klein beetje het hoogtepunt waar je het allemaal voor doet.

Omdat je je dan mag voegen in het illustere rijtje bestsellerauteurs in de hall of cake die een taart hebben gekregen. 

Want het is niet zomaar een taart, maar een taart met de cover van je boek er pontificaal bovenop geschilderd door een bakkerkunstenaar.

Hij is trouwens wel op, dus alleen de foto resteert nog.

Gelukkig is dat met het boek anders, want die is heel lang houdbaar.

Mocht je het boek nou nog niet hebben besteld, maar zo langzamerhand wel een beetje nieuwsgierig bent naar al die tamtam over 'HR met ballen', dan is dus nú het moment aangebroken.

Als je het boek vandaag bestelt, maak je ook nog kans op een van de vijf door mij persoonlijk gesigneerde limited editions, inclusief de ultieme HR-survival kit. Omdat ik op nummer 1 sta, heb ik de actie verlengd tot 18 november en daarom 5 extra limited editions gereserveerd.

Op de speciale website van 'HR met ballen' vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen. Dit is de link om te bestellen.

Ps. Actie verlengd! Bestel je het boek vóór 18 november, dan maak je kans op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket.