Dwarsligger in het geboortekanaal
19 september 2022 
1 min. leestijd

Dwarsligger in het geboortekanaal

Als student moest ik in de Ardennen eens door een modderig geboortekanaal zonder daglicht kruipen, waarna ik besloot dat een keer in mijn leven wel genoeg was en rechtsomkeer maakte.

Maar over een uurtje moet ik dan toch echt iets van mijn claustrofobiale aanleggerij overwinnen.

Want de komende drie dagen sta ik in een hokje van één bij één meter. Een hok zonder daglicht, waar geluiden van buiten niet doordringen.

Een vierkante meter waar - als je per ongelukje een poefje laat - nu ja, dat je dan erg lang ruikt wat je aan het verteren bent zeg maar.

De komende dagen ga ik mijn nieuwe boek 'HR met ballen' met mijn mooiste warme worsten stem inspreken in een professionele studio. En daar wordt dan een luisterboek van gemaakt.

Ik wilde behalve een papieren boek, ook per se een audioboek. Omdat als je een boek leest en er tegelijkertijd ook naar luistert, je dan tot wel 5 keer meer onthoudt.

Daarom is er behalve de papieren versie in een lekkere hardcover, ook een speciale bundel van 'HR met ballen' te koop. Dan krijg je het boek, e-boek én het luisterboek ineen. Voor een zacht bundelprijsje, dat spreek voor zich.

Je kunt het nu al reserveren op de speciale website van het boek

Als je het boek bestelt, maak je ook kans op een heerlijke lunch met mij en Pauline Miedema, die een paar hoofdstukken meeschreef aan het boek.

Als je een van de zes winnaars bent, kun je mij en Pauline de oren van ons hoofd vragen over het boek, of over HR, je hoofdpijndossiers of iets anders wat je altijd al eens met ons hebt willen bespreken.

Op de speciale website lees je alles over het boek en kun je het ook gelijk bestellen. En wie weet, zien we elkaar binnenkort voor een lunchdate? Dit is de link:

https://hrmetballen.nl/reserveer