De briljante strategie van de beste B-acteur ooit
01 maart 2022 
3 min. leestijd

De briljante strategie van de beste B-acteur ooit

Ronald Reagan was niet alleen de beste B-acteur aller tijden, maar volgens sommigen ook de beste Amerikaanse president aller tijden.

Toen hij aan de macht kwam, was de wereld al een paar decennia verwikkeld in de eerste Koude Oorlog.

Die was uitzichtloos en veel verder dan twee supermachten met de spierballende oorlogsretoriek van cowboys met een kernkop op een paard, ging het allang niet meer. En toch was iedereen bang.

Als je wilt weten hoe "bang" er ook al weer uit zag, kijk dan nog eens naar Two Tribes van Frankie Goes to Hollywood, misschien wel de beste videoclip uit de jaren tachtig, die angstig actueel is.

Anyhauw, Reagan en zijn staf, die verzonnen iets briljants.

En ik denk dat Ronnie op dat moment wel iets geroepen heeft als "Yeah, we'll smoke the commies out".

Die smoke ging dan om het - zeker achteraf - geniale idee om tientallen extra miljarden te spenderen aan defensie, dus aan tanks en kernwapens maar ook aan een ruimteschild dat Ronald op een zondagmiddag had gezien in Startrek of zo.

En omdat Rusland natuurlijk niet achter kon blijven bij die Amerikaanse big spenders, ging het land langzaam maar zeker failliet. Want zoveel geld hadden de Russen namelijk niet. En hoe meer de Russen probeerden mee te doen, hoe meer de Amerikanen uitgaven.

Net zolang tot de gewone Rus geen kulich of borsjt meer te eten had en ze zelfs voor een paar stinkende geitenwollensokken drie dagen in de rij moesten staan.

En de rest is historie, Michael Gorbatsjov hervormde Rusland en het was bijna eind goed al goed, tot vorige week dan.

Als je in een impasse zit, dan moet je soms dus wat nieuws proberen. Geen garantie dat het altijd werkt, maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Vandaag lanceer ik ook iets nieuws.

Want sinds kort kun je via HR Navigator ook de beste verzuimverzekering vinden. Waarbij we als enige in de markt de keuze bieden uit álle verzekeraars.

De afgelopen maanden hebben we onder de radar een pilot gedraaid met dit aanbod en vandaag openen we een week lang de deur voor de eerste 25 klanten klanten.

Heb je nu geen verzuimverzekering, maar wil je dat wel graag vandaag nog geregeld hebben? Omdat je weet dat je zomaar failliet zou kunnen gaan als een medewerker langdurig ziek wordt? En wil je 100% onafhankelijk advies over zo'n verzekering, dan is dit misschien wat voor jou.

Maar ook als je huidige verzekeraar zonder gene voor het zoveelste jaar op rij de premie met tientallen procenten heeft laten stijgen en je daar helemaal klaar mee bent, hebben we een oplossing voor je.

Niet met een laffe korting voor een jaartje waarna de premie alsnog explodeert, maar met een vaste premie gedurende de hele looptijd van het contract.

Of misschien baal je van je tussenpersoon, die zelden thuis geeft als het moeilijk wordt, maar wel goed is in facturen sturen voor elk wissewasje. Dan is dit een goed moment om in beweging te komen.

Waarbij je niet alleen tot 40% kunt besparen op de premie van de verzuimverzekering, maar ook nog eens 750 euro bespaart aan advieskosten. Want bij ons betaal je, zoals je gewend bent, geen advieskosten.

Wel een waarschuwing vooraf, want de deur is alleen geopend voor serieuze klanten, dus niet voor de gelukszoekers, twijfelkipjes en spijtoptanten.

Dit is alleen iets voor jouw organisatie als je niet alles bij het oude wilt houden. Dus als je alleen nieuwsgierig bent, eigenlijk geen vraag hebt, of pas in 2030 een besluit kunt nemen omdat je druk bent of bureaucratiekampioen, dan moet je deze maar even overslaan.

Ook als je met onze vergelijking in de hand naar je eigen tussenpersoon gaat, moet je maar even een deurtje verder gaan. Sterker nog, we sturen je dan zeker wél een factuur voor het verdoen van onze tijd.

Of misschien ben je tussenpersoon en vind je dit een mooi moment om even wat concurrentieonderzoek te gaan doen? Als beloning negeren we je volledig en schrijven je voor altijd uit van al onze communicatie.

Heb je wel een serieuze vraag en zoek je op korte termijn de beste verzuimverzekering, die volledig is gechiptuned op jouw organisatie, dan is het nu tijd om te gaan klikken.

De deuren zijn maar voor een week open, dus wacht niet te lang.

>>> Bekijk de speciale pagina over verzuimverzekering