Crofty brigade
10 juli 2023 
2 min. leestijd

Crofty brigade

Mijn zus heeft al een paar jaar niet gedoucht.

Nu ja, in haar eigen huis dan, want ze heeft steeds een dingetje met de badkamer.

Eerst was de badkamer op, de leidingen deden het niet meer, de afvoer verstopt, de tegels lek, het plafond kwam een beetje naar beneden en misschien nog wel wat dingen.

Dus wachtte ze op een badkamerman die tijd had om dat allemaal te fixen. Maar badkamermannen waren een beetje schaars, of ze hadden steeds een klusje tussendoor, of het kan ook zijn dat zij ook niet zo veel haast had, dus ondertussen douchte ze bij mijn ouders.

Maar uiteindelijk kwam de badkamerman toch en bouwde in een paar dagen een pracht van een natte cel. Nieuwe grote tegels, een nieuwe douche met ferme stralen van alle kanten, een kek meubeltje erin met een lampie erboven... alles wat je van een badkamertje zou verwachten.

Behalve één ding... de douche deed het nog steeds niet.

Nu is mijn zus niet voor de poes, maar de badkamerbitch reply van die badkamerman ook niet. Want toen ze vroeg of hij de leiding nog wel even wilde controleren, omdat ze de douche - ondanks het aftikken van duizenden euro's - nog steeds niet kon gebruiken, zei hij:

"Ik ben van badkamers, niet van leidingen."

En dus is er nu al een paar maanden een prachtige badkamer. Ongebruikt.

Maar nu komt het echt gekke, want wat wij ook voorstellen: "Heb je al Crofty gebruikt, een plopper, baking soda, een trekveer, een hogedrukspuit dan?", mijn zus is bang dat dat lekkage veroorzaakt en doet gewoon al maanden niets.

Nu ja, douchen bij iemands anders dan.

Er zijn werkgevers die ook dit gedrag hebben, maar dan als het gaat om hun verzuim.

Het lekt aan alle kanten, het verzuim staat tot aan de overloop van de wasbak, medewerkers zijn steeds langer ziek en ondertussen lopen aan de achterkant medewerkers ook nog de deur uit naar een werkgever die wél oog voor ze heeft.

Toch doen dit soort werkgevers vaak niets, ze kijken een beetje verdwaasd naar hun verstopte leidingen, constateren dat ze verstopt zijn, maar komen niet in beweging, lijken te bevriezen.

Misschien ben jij wel een van die werkgevers?

Ben je bang dat er iets stuk gaat? Loyaal aan de huidige wanpresterende arbodienst? Of ben je bang dat er een stortvloed ontstaat, die nog erger is dan het verzuimprobleem dat je nu al bijna laat verzuipen.

Tja, en toch is het dan tijd voor de Crofty uh Arbo Brigade.

Want als het water je aan de lippen staat, als je verzuim maar blijft stijgen en als jouw  arbodienst niets onderneemt en de boel verstopt blijft, dan is het toch écht tijd om in actie te komen.

Gelukkig hoeft je dat niet zelf te doen, maar kun je hulp vragen. Gewoon door de arbodienst vragenlijst in te vullen op onze website. Dat is een eenvoudige vragenlijst waarmee je precies aangeeft wat je van een arbodienst verwacht en waar je probleem zit.

Als je de vragenlijst hebt ingevuld, bellen we je eerst. Samen kijken we dan waar de verstopping precies zit en of er gewoon een beetje baking soda door de leidingen heen moet, of dat we iets anders moeten verzinnen.

We hebben dat al bijna 20.000 keer gedaan en klanten beoordelen ons met een dikke 8,5. Dus van ons zul je geen flauwe smoesjes horen. Wij doen er alles aan om de boel weer lekker te laten doorstromen. Dit is de link naar de arbodienst vragenlijst.

Vind de beste arbodienst voor mij >>>