Besmeurd met inkt en lijm
30 november 2022 
1 min. leestijd

Besmeurd met inkt en lijm

De afgelopen dagen werd ze besmeurd met felgekleurde inkt en chemicaliën, daarna aan stukken gesneden met vlijmscherpe messen, rolde ze over persen en als laatste foltering werd ze op elkaar gedrukt met lijm en garen tot alles aan elkaar was geplakt.

Daarna verdween ze in een paar dozen, dicht opeengepakt met duizend soortgenoten in een donkere vrachtwagen zonder daglicht en water. Waarna er urenlang gehobbeld werd over koude eenzame wegen.

Maar ergens vannacht is ze eindelijk aangekomen in het magazijn der magazijnen. En is ze weer helemaal vrij om te gaan en te staan waar ze wil.

Wat en waarheen precies? Nou, zoals iemand heel blij uitriep toen die haar eindelijk in handen kreeg:

"Er zijn eigenlijk geen boeken over HR. En zeker geen leuke!"

Maar dat is dus veranderd.

Er zijn namelijk wél boeken over HR. En dan een die niet alleen leuk is, maar een boek waarin je negen succesformules krijgt waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.

Een boek dat al 23 dagen lang op nummer 1 staat in de Managementboek Top100. Waardoor de eerste druk al binnen drie weken uitverkocht was.

Gelukkig is de tweede druk van mijn nieuwe boek 'HR met ballen' vanaf nú beschikbaar.

Een perfect Sinterklaascadeau voor je collega's, vriend of vriendin of iemand uit je zakelijke netwerk. Of gewoon lekker voor jezelf natuurlijk. Bestel hem vandaag via onderstaande link, dan heb je hem vóór het Sinterklaasweekend al in huis.

Mocht je meerdere boeken willen bestellen, of heb je een net iets andere wens, stuur me dan even een reply op deze mail.

Ps. De tweede druk van 'HR met ballen' is vanaf vandaag beschikbaar en dus ruim vóór Sinterklaas in huis.