06:51 uur en buiten wordt het langzaam licht
14 september 2022 
0 min. leestijd

06:51 uur en buiten wordt het langzaam licht

Het is 06:51 uur en buiten wordt het net een beetje licht.

Ik zit een beetje alleenig met een kop koffie met havermelk aan de lange houten keukentafel, waar ik elke morgen de nieuwste hrm-tertainment schrijf.

Vandaag is best een beetje emotioneel, want voor mij is een groot moment aangebroken. Want mijn boek 'HR met Ballen' gaat vanaf nu namelijk officieel in de voorverkoop.

Het boek is dus nog niet uit, maar je kunt het wel alvast reserveren op de speciale website. Dan ligt het rond 25 oktober als eerste bij jou op de mat.

Als je het boek de komende week in de voorverkoop bestelt, maak je kans op een heerlijke lunch met mij en Pauline Miedema. Zij schreef ook mee aan een paar hoofdstukken.

Er is plek voor zes personen en iedereen die de komende week het boek reserveert, maakt kans. Als je een van de winnaars bent, kun je mij en Pauline de oren van ons hoofd vragen over het boek, of gewoon over HR, je hoofdpijndossiers of iets anders wat je altijd al eens met ons hebt willen bespreken.

Ik zal je de komende dagen nog wel wat meer vertellen over de rollercoaster van zo'n boek, maar vandaag verwijs ik je vooral met heel veel trots naar de website. En wie weet zien we elkaar binnenkort voor een lunchdate? Dit is de link.

https://hrmetballen.nl/reserveer