Ze had me bij de ballen
06 januari 2023 
1 min. leestijd

Ze had me bij de ballen

Toen ik mijn rechterhand Monique vroeg, wie me zou kunnen interviewen tijdens de boeklancering, dacht ze niet heel lang na.

En noemde de naam van Susan Veldkamp, een oude collega waar ze ooit eens mee gewerkt had en die zich nu richt op vrouwelijk leiderschap.

Toen ik diezelfde week Susan sprak, was ik er in drie minuten wel uit.

Ze stelde een paar vragen en of het nu de stress van de lancering was of niet, maar binnen no-time had ze mij bij de emotionele ballen.

Toch was ze tijdens de podcast die we ergens in november opnamen nog steeds een beetje verbaasd waarom ik haar zo snel het vertrouwen gaf voor de belangrijke taak als interviewster op een voor mij zo'n belangrijk life event.

Wat ik dan wel weer grappig vond. Want lang niet iedereen zorgt ervoor, dat ik binnen vijf minuten een brok in mijn keel heb.

In de podcast gaan we lekker breed over allerlei thema's waar jij ook mee te maken hebt. In je werk, maar zeker ook privé. Bijvoorbeeld:

  • Waarom je veel beter blindelings vertrouwen kunt hebben en elke dag op je snufferd gaan, dan de hele wereld voortdurend achterdochtig tegemoet treden.
  • Wat de belangrijkste en simpelweg ook de enige vraag is die je moet stellen als dingen mis gaan.
  • Waarom je deze vraag ook vooral aan je medewerkers moet stellen. 
  • Waarom perfectionisme je alleen maar in de weg kan zitten.
  • Waarom je met kennis en expertise alleen niets voor elkaar krijgt, omdat je het belangrijkste ingrediënt mist.

En nog veel meer. Je kunt de podcast beluisteren via de link hieronder of natuurlijk via Spotify of Apple podcast.

Luister de podcast hier >>>

Nieuwsgierig naar het boek? Bestel het dan vandaag nog. Want omdat 'HR met ballen' het best verkochte managementboek is, krijg je deze week namelijk het luisterboek erbij voor maar 5 euro.

Bestellen doe je via de link hieronder. Gebruik de code 'bobopeen' bij de checkout en het luisterboek kost je dan geen 14,50 maar slechts 5 euro.

>>> Bestel 'HR met ballen' inclusief het luisterboek met korting

Ps. de korting geldt ook voor de speciale bundel. Je krijgt dan ook nog eens het e-boek er helemaal gratis bij. Je bestelt de bundel via deze link.