Mag ik even aan je ruiken?
02 november 2022 
1 min. leestijd

Mag ik even aan je ruiken?

Sommige mensen die een nieuw boek openslaan, snuiven als eerste even diep de geur op.

Want een nieuw boek ruikt nu eenmaal heerlijk naar papier, inkt en chemicaliën.

Er zijn ook mensen die als eerste naar het dankwoord kijken. Anderen verlustigen zich vooral aan de vormgeving van de cover en het achterwerk, of duiken gelijk in de plaatjes. 

En je hebt ook nog mensen die kris-kras door het boek bladeren, tot hun oog valt op iets wat ze bevalt en dan gaan ze lezen.

Nu ja, wat jouw manier om een boek tot je te nemen ook is, het gaat natuurlijk zeker ook om de inhoud. Dus waar gaat mijn nieuwe boek 'HR met ballen' nu eigenlijk over? Nou, onder andere over:

→ Wat de 7 simpele overtuigingstechnieken van oplichters zijn die je kunt gebruiken om het managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft of last krijgt van je geweten. (blz. 172)

→ Wat de echte reden is, dat beste HR-adviseurs nooit advies geven. (blz. 178)

→ De 3 redenen waarom je nu nog genegeerd wordt in vergaderingen.

→ Waarom de meeste sollicitatiegesprekken die jij voert, volstrekt nutteloos zijn en hoe je - door je als een wetenschapper te gedragen - voortaan wél feilloos de pareltjes eruit pikt. (blz. 93) 

→ Hoe je erachter komt wat er écht aan de hand is binnen jouw organisatie door het minst interessante HR-cijfer te bestuderen. (blz. 118) 

→ Wat het geheime recept is waarmee een middelmatige tennisser meer dan 8 miljoen euro prijzengeld bij elkaar speelde en hoe je zijn simpele ingrediënten kunt gebruiken in het vakgebied. HR. (blz. 135) 

→ Waarom veel HR-strijders de deur dichtgooien als ze het druk hebben en waarom dat misschien wel het domste is wat je kunt doen, en hoe je - door juist iets heel anders te doen - binnen no-time weer alle tijd van de wereld creëert. (blz. 165) 

→ Wat de truc is van hele hordes jonkvrouwen om de prins op het witte paard om hun vinger te winden. Een truc die jij vandaag nog kunt toepassen om direct alle hulp te krijgen van je leidinggevende of directeur. (blz. 182) 

→ Hoe je voortaan elk project verkocht krijgt, zelfs als dit over een praktisch onverkoopbaar of heel lastig HR-thema gaat, en er zelfs budget en een sponsor vanuit het MT bij cadeau krijgt, door maar één woord te veranderen in jouw projectplan. (blz. 141)

→ En nog veel meer.

Meer lezen over het boek of gelijk bestellen? Kijk dan op de speciale website van 'HR met ballen'. Hier vind je alle informatie en alleen daar kun je ook de speciale edities van het boek bestellen.

Ps. Je hebt nog maar 3 dagen om kans te maken op een van de 5 gesigneerde limited editions van het boek, inclusief het ultieme HR survival pakket. Bestel dus vóór vrijdag 18:00 uur.