Klikklak voorbereiding
15 juli 2022 
1 min. leestijd

Klikklak voorbereiding

Vandaag heb ik niet zoveel tijd, want straks moet ik naar de fotograaf om nieuwe foto's te laten maken voor de achterflap van mijn boek 'HR met ballen'.

Omdat het boek in het najaar al uitkomt, sta ik binnenkort namelijk al in de folder van de boekhandel. Want dan weet de boekhandel dat het boek eraan komt, en waar het over gaat natuurlijk, en gaan ze hopelijk al duizend exemplaren bestellen of zo ;-)

Een goede foto helpt zeker en vast om er meer te verkopen, dus ik moet er een beetje op mijn Bobbest uitzien vandaag. Kappertje, net jasje, mooie blouse (nieuw?) en dat soort dingen.

Ik moet ook nog even uitzoeken hoe ik een beetje ontspannen op dat klikklak ga reageren, zodat mijn Macclean's smilebeckje er niet al te geforceerd uit ziet.

Maar eerst nog een hoofdstuk flink schrappen, want ook dat proces zit ik nu middenin. Dankzij de aanmoediging van mijn schrijfcoach begin deze week heb ik daar weer heel veel zin in. 

Dus ik ga snel aan de slag en je alvast een fijn weekend wensen. Maar niet voordat ik je even wijs op de hulp die we je kunnen bieden als je op zoek bent naar HR Software. Want dat gaat iets verder dan een nieuw bloesje uitzoeken en je haar fatsoeneren.

Tuurlijk, je kunt dat allemaal zelf uitzoeken en daar uren en dagen aan besteden. De hele wereld aan aanbieders uitnodigen, dan nog een paar Poolse landdagen organiseren en dan uiteindelijk na vier brown paper sessies, ooit, ergens, een keuze maken. Over twee jaar of zo.

Maar je kunt ook een kwartiertje besteden aan het invullen van de HR software vragenlijst op onze website. Daar geef je precies aan wat je zoekt. Of dat nu eenvoudige salarissoftware is, of juist een complete HR suite. 

Daarna spreken we elkaar kort, maken we de perfecte foto waarop jouw vraag tot op de pixel nauwkeurig scherp is, en brengen je aan tafel bij de drie beste software leveranciers voor jouw situatie. 

Op deze pagina kun je het in een zucht regelen.

>>> Help mij de beste HR software te vinden