Even wachten

Voordat je een dienst bij me koopt, is het belangrijk dat je eerst mijn e-mail ontvangt. Want dan kun je de tips alvast uitproberen. Vul hieronder even je naam en je e-mailadres in, dan stuur ik ze twee keer per week op.

HRM-tertainment

Kan jouw HR wel een beetje peper gebruiken?

Abonneer je dan op HRM-tertainment. Een paar keer per week stuur ik je dan mijn persoonlijke verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing vooraf: ik ben best een gevoelig type, maar heb ook last van hyperactiviteit en slik geen pilletjes, en ga dus regelmatig helemaal over the top. Trek je dat niet, heb je geen gevoel voor humor, of vind je elke mail er een teveel, dan is dit niets voor jou.


"Ik vind het helemaal geweldig Ik ontvang dagelijks allerlei suffe HR nieuwsbrieven. Jouw mails zijn een verademing. Eindelijk eens een originele, frisse blik op HR zaken. En met humor, top!"
Kim Tinga
"Zoals jij schrijft over het HR vak zijn er niet veel. Jouw mail is een van de weinige waar ik blij van word. Ga vooral door met schrijven!

Ben van Rooij

Alle columns lezen?

Wat lezers zeggen over HRM-tertainment

"Ademloos gelezen. Briljant."

Aartjan van Erkel

"Je schrijft hele leuke inspirerende mails!"

Jenny Cornelisse

"Petje af. Mooi verhaal, boeiend en blijft hangen. Precies wat je wilt natuurlijk ;)"

Mark Luikens

"Complimenten voor jouw leuke stukjes. Je kunt heel beeldend schrijven, altijd weer leuk!"

Jolanda van Berlo

"Even melden dat ik deze column de mooiste vind van allemaal! Je bent tenenkrommend eerlijk over jezelf. Moet je kijken hoe je mensen inspireert met je rock-bottom-bounce-back ervaringen"

Beyke Goris

"Complementen voor je leuke stijl van schrijven. Ik lees je mails graag waarbij je zo mooi de vinger op de ‘zere’ of juiste plek legt."

Linda Slot

"Als mede grote muziekfan heb ik genoten van je mailing. Geweldige koppeling tussen passie en werk! Waarbij ik voor het eerst een mailing leuk vond! Gefeliciteerd dus.."

Sirius Paalvast

"Dank je wel voor de vrolijke noot elke dag, tovert toch telkens weer een glimlach tevoorschijn "Nicole De Pauw

"Ik moet het je nageven … je bent een taalvirtuoos. Ga zo door! "

Robert van de Boogard

"Steeds weer een leuk stukkie, jongeman!"


Andries Bongers

Kan jouw HR wel een beetje peper gebruiken?

Abonneer je dan op HRM-tertainment. Twee keer per week krijg je mijn persoonlijke HR-tips. Verhalen vol humor, verwondering en inspiratie over HRM. Waarschuwing: niet geschikt als je niet kunt relativeren, alles gratis wilt of als je heule lange tenen hebt.