Hoe een kledingmerk je motiveert als je in je huispak aan het werk moet
24 oktober 2020 
1 min. leestijd

Hoe een kledingmerk je motiveert als je in je huispak aan het werk moet

Mijn favoriete T-shirt merk Bamigo heeft gisteren een officiële home office kledinglijn gelanceerd. Ze stellen iets voor wat een jaar geleden ondenkbaar was geweest.

Gewoon in je bamboe huispak vergaderen, ook als de ander per sé zo’n uitsloverig krijtstreepje aan moet doen, waar de internetcamera een beetje draaierig van wordt.

Ga je voor die home office lijn, dan moet je niet vergeten ook even die djokkinksbroek aan te doen natuurlijk, anders ziet het er toch een beetje raar uit. Vooral als je even opstaat om de kat te pakken die de camera blokkeert.

Nu we weer massaal thuiswerken en we als oerbrave Hollandse burgerts daar natuurlijk gehoor aan geven, is het goed om ook even te kijken naar de motivatie van je medewerkers.

Die hebben soms al maanden niemand gesproken bij het koffiezetapparaat, geen gezamenlijke lunch, geen vrijmibo en ze zijn wel klaar met die kekke psiegedeliezeachtergrondjes van zoemzoem.

Kortom… ze zijn al dat coronagedoe behoorlijk zat. De vraag is dus vooral hoe je je thuismedewerkers de komende maanden gemotiveerd houdt als je ze nauwelijks ziet.

Daarover gaat het eerste premium artikel dat je van mij krijgt.

>>> Lees hier het artikel met 10 tips om je thuismedewerkers gemotiveerd te houden

Bonus 1 – 7 dagen lang de beste artikelen van BG magazine

Omdat we deze week de 12.500-ste klant hebben geholpen, krijg je van mij 7 dagen lang één premium artikel van BG magazine toegestuurd. Die artikelen zijn normaal alleen voor betalende abonnees beschikbaar, maar kun jij nu dus ook lezen. Dus ook als je geen abonnee bent. Elke ochtend om 10:30 uur zit er een nieuw artikel in je mail.

Wil je alles kunnen lezen?

Neem dan een introductie-abonnement op BG magazine. Met dit abonnement heb je toegang tot àlle publicaties op BG magazine: dus alle artikelen, columns, nieuws, dossiers, video’s en meer.

Bonus 2 – een jaarabonnement op BG magazine met € 64,– korting

Neem je nu een abonnement, dan betaal je tot 2 november 17:00 geen € 97,– maar slechts € 33,– voor het eerste jaar. Een korting van maar liefst € 64,–.

>>> Bekijk de aanbieding

Groeten,

Ps. tot maandag, dan vertel ik je waarom je júist iets moet met gezeur, geklaag en gedoe.