Gehaktstaaf moment
17 juli 2023 
2 min. leestijd

Gehaktstaaf moment

"Wij hebben af en toe een gehaktstaafmoment."

Een stel lieve vrienden, die dit weekend bij ons bezoek waren, deden een nogal onverwachte en ook beetje vreemde bekentenis.

Dat gehaktstaafmoment vond altijd plaats nadat ze een flinke klus hadden geklaard, een lastig project bijvoorbeeld dat soms net iets te lang had geduurd, of een complexe opdracht voor een zeurende klant.

Die vrienden reden dan naar Pompstation De Andel aan de A12 bij Gouda en trokken daar een paar übervette gehaktstaven onder het verwarmingsrooster vandaan.

Die staven lagen er al even, waren soms al iets aan het uitdrogen, en de enige smaak die je proeft zijn die van de nogal overdadige gehaktkruiden.

Ze hadden ook makkelijk uit eten kunnen gaan van het geld dat ze verdiend hadden. Poepiesjiek en waarschijnlijk ook wel twee keer, maar ze kozen liever voor een beck vette frituur als beloning.

Nu herinner me ik vakantieritjes, waarbij er op de terugweg altijd bij de eerste McDonalds in Nederland geparkeerd moest worden voor een fastfood bom, die je een minuut of tien minuten bevrediging gaf en daarna vooral een acute maagzuuraanval.

We hebben dus allemaal zo onze zwakke momenten zeg maar, en als je er heel blij van wordt, doe dat vooral.

Maar wat nu als je iets anders zoekt? Omdat je een beloning hebt verdiend voor al dat harde werken dit jaar. En je iets zoekt waar je langer plezier van hebt dan van die paar gram smaakversterker in die gehaktstaaf. 

Iets wat misschien wel de rest van je leven bij je blijft en wat je werk een stuk makkelijker en vooral leuker gaat maken.

Beloon jezelf dan gewoon met 'HR met Ballen', het bestverkochte HR boek van het afgelopen jaar.

Want daar kun je rustig languit liggend op je strandbed van genieten, het ligt lekker in de hand en heeft een kek kleurtje dat prima past bij je roze bikini of strakblauwe short, maar doet het ook gewoon lekker op je oren, en ja natuurlijk ook op die e-reader.

'Scherpe inzichten en leuke verhalen waar je regelmatig hardop van moet lachen', schreef Frank Deuring, een van de proeflezers van mijn boek erover. 

Maar het is vooral ook een serieus verhaal over betere HR, zodat je straks - als je weer terug bent van je welverdiende vakantie - gelijk aan de slag kan met de 9 succesformules voor HR met Ballen.

Heb je het boek nog niet, dan is het nu jouw gehaktstaafmoment, en kun je jezelf belonen met de speciale actie die deze week loopt, maar dan zonder dat je een Rennie nodig hebt en met gegarandeerd lang plezier.

Deze week kun je namelijk de speciale bundel van het boek bestellen tegen de speciale actieprijs. 

Je krijgt dan het papieren boek in lekkere feloranje hardcover, het e-boek én het luisterboek en je betaalt geen € 44,49 maar slechts € 34,99. 

Dit is de link om te bestellen. Gebruik bij de checkout wel even de code vakantiestand.

Bestel de bundel HR met Ballen voor de actieprijs >>>